| XYZsnick a întrebat:

daca am multe absente cam 100... cu ce ma poate afecta in afara de nota la purtare care ar 4 din oficiu am inteles..nu? Si se pun si pe semestrul 2?
Va rog nu com. Daca nu stiti?

7 răspunsuri:
| andreea_6860 a răspuns:

Pe sem 2 nu dar pe media generala da...

| StefanOprea a răspuns:

Pai nota la purtaee este 10. Din cate stiu la 6 esre corigenta..deci. Dar nu stiu exact mai bine intrebi un. profesor

| Secret2000 a răspuns:

Salut
La 20 de absente se scade un punct la purtare. Tu daca ai 100 inseamna ca vei avea 5 puncte scazute la purtare. Iar pe semestrul 2 trebuie sa ai 10 la purtare ca sa treci!

| andreimada a răspuns:

Afectează media generală, și te pot elimina din liceu/școală, și iti taie alocatia.

| Xpressurself a răspuns:

Te va afecta in viata.
te rog incearca sa vezi cum te priveste un profesor.
absentele denota lipsa de seriozitate si respect.
daca eu ma port urat cu tine nu te simti bine si ma vei ocoli. nu-i asa? greu as mai putea sa te fac sa ma placi din nou.
oare cum se simte un profesor?
daca ti-as fi profesor si as veni in clasa in fiecare zi ca sa te educ iar tu imi ignori eforturile mi-as pune o intrebare fireasca. oare nu ar fi mai bine sa te las corigenta? ca sa trag un semnal de alarma pentru tine si parintii tai.
sincer de ce mai mergi la scoala daca nu-ti place. daca esti asa geniala ca nu ai nevoie de profesori.
oare crezi ca vei fi fericita muncind intr-o fabrica, sa zicem sa ambalezi fructe. ca asta te asteapta daca nu faci nici un efort. gandeste-te ca de abia au trecut cativa anisori din viata. si va trebui sa lucrezi vreo 45 de ani dupa ce termini scoala, pana sa iesi la pensie. aceasta sansa s-ar putea sa nu o mai ai. este o sansa gratuita si doar acum.
tu privesti dintr-un punct de vedere gresit problema. te intereseaza ce nota vei avea la purtare. sa stii ca nu nota in sine conteaza. ci faptul ca un profesor se va uita si va gandi. pai daca acestei persoane nu-i pasa mie de ce sa nu-mi pese?
tine minte ca baieti si fete vei cunoaste toata viata si ai timp de distractii pana mori, numai bani si timp de ele sa ai.
sa stii ca exista clase sociale. cei saraci, care nu ai invatat la scoala fac munci grele si platite foarte slab. cei care s-au zbatut la scoala au functii importante si muncesc putin, in schimb primesc multi bani. ei termina serviciul intre 3-5 dupa masa si au o gramada de energie si bani sa se distreze, sa faca cumparaturi etc.
ceilalti sunt istoviti, nu mai au chef de nimic dar nici banii nu le ajung. merg acasa si isi fac grija cum sa-si plateasca facturile. ce cumparaturi si distractie? de-ar avea si ei doua zile libere numai sa doarma si sa se odihneasca.
daca crezi ca mersul in strainatate este o solutie sa stii ca nu e asa cum pare. acolo nu esti acasa. acolo faci ce ti se spune si muncesti mai greu ca in Romania. aici se accepta multe inca, in tarile din occident se lucreaza la modul serios. stiu, vezi pe cineva venind acasa cu o masina si cheltuind o gramada de bani...dar asta e doar de ochii lumii. cateva saptamani pe an. in rest tu nu-i vezi sa stii cat trag. masina e luata cu credit din banca si tragi din greu sa-l platesti. merita sa te dai mare doua saptamani pe an iar restul de 351 de zile din 365 sa fii sclav?
mai gandeste-te cu ce te poate afecta in afara de 4 la purtare.
eu zic sa te duci sa-ti ceri mii de scuze daca ai inteles macar un gram din ce-ti spun.
sa nu promiti ca nu vei mai face ci sa taci si sa nu mai faci a doua oara aceeasi greseala.

| DiaconitaBianca a răspuns:

Pe sem 2 nu se pun doar ca iti vor afecta media generala mult. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 10 absente se scade un punct socoteste si tu cat face! Un coleg de-al meu a ramas repetent din cauza absentelor