Buna,sincer eu nu stiu...dar cred ca bff pentru ca iubitii vin si pleaca, dar prietenii ramani, asta desigur daca chiar e un bff
Numai bine.
Evident iubita/iubitul trebuie sa fie pe primul loc! Odata ce o iubesti trebuie sa fi dispus sa renunti la orice pentru el/ea chiar daca e vorba de prieteni!
Cea\cel mai bun prieten.El macar nu ma va lasa pentru altcineva.Eu cel putin asa gandesc cand imi fac un prieten.Sa il am toata viata eventual, o sa ai o suta de iubiti\iubite, prietenul ramane acelasi, si nu gasesti mereu unul calumea si de treaba care sa isi petreaca timpu cu tine.
Iubitii\iubitele se schimba mai des, in functie de cat am fost de,, inspirati,, cand am inceput relatia, dar un prieten adevarat e mult mai de pretuit.
Cel mai bun prieten.
Niciodata nu se lasa cel mai bun prieten pentru iubita ca dupa aceea cand va despartiti o sa realizezi ca ti-ai dat prietenii pentru o fata care nu te-a ajutat cu nimic.
Cum e intrebarea aceea.Ce a fost primul oul sau gaina? Asa si aici; ce ai avut prima data:prietena sau iubit? Iubirile trec si vin, dar prietenia dureaza toata viata.
Pandicorn123 întreabă:
DodyDody întreabă:
Elenastoica9 întreabă: