anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca imi place un baiat care il intalnesc aproape zilnic, se uita la mine dar nu spune nimic, ce sa fac ca sa imi spuna adevarul? fundita!(este un exemplu care mi-a venit in cap dar daca se va intampla ce voi face)

Răspuns Câştigător
| adee_4040 a răspuns:

Pai eu as zice sa te hotarasti :d alti nu pot alege pentru tine pot doar sa-si dea cu parerea uite eu de exemplu as incerca sal cunosc, daca esti sigura pe tine si el chiar se uita la tine mai mereu daca nu spune nimic ori e timid ori nu-i convine ceva la tine...in ce fel te priveste? incruntat? visator? sau priveste prin tine ai griza de multe ori uni nu se uita la om ci se uita prin el(adica se uita la om da se gandesc la cu totul alt ceva.), raspundeti la intrebari gandeste-te bine si daca simti ca no sa dai gresi intra in vorba cu el big grin spune pur si simplu un buna! si vezi cum reactioneaza : hai succesbig grin

4 răspunsuri:
| allebwa a răspuns:

Pai daca nu intri in vorba cu el va fi mai dificil sad

| HoneyBunnie a răspuns:

Pai poate e rusinos, vorbeste cu el pe mess sau pe facebook, poate acolo are mai mult curaj. si pe urma o sa vezi ca o sa se obisnuiasca sa vb cu tine. succesc

| MNIDenisa a răspuns:

Daca nu-ti spune nimic, incearca tu sa-l abordezi. Tine-l de vorba si vorbeste despre subiecte care l-ar putea interesa.Cu timpul poate ii va placea si lui de tine iar el va ajunge sa te cunoasca asa cum esti tu!

| G48ri3l a răspuns:

Daca-ti place si tie zambestei si fa-i cu ochiul va intelege ce are de facut