| Anonimus937382 a întrebat:

Hey TPU, dacă toată lumea preferă frumusețea, de ce mai există oameni urâți? Nu este împotriva regulii evoluției? PS : Nu începeți cu răspunsuri de genu',, frumusețea este subiectiva, toată lumea este frumoasă în felul lui ". Nu-i adevărat, dacă ești urât, ești urât și punct. ????????

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ba e chiar subiectiva.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Că este normal așa. 2. Nu. 3. Uite că nu e punct.

| Wr3nch a răspuns:

Nu, ca nu asa functioneaza evolutia laughing

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Pentru ca unii oameni frumosi(cum sunt parintii mei)fac copii urati(eu)

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Dacă eu vad o persoana ca fiind urata nu înseamnă că și ceilalți vad exact cum am văzut eu, în ochii persoanei potrivite ești ce trebuie.
Te asigur ca nu contează doar ambalajul, contează ce este în interior( adică un om inteligent, carismatic, bun, cald, sufletist, etc). alte calități pe care " un om frumos" nu le poate avea, pentru ca de multe ori oameni frumoși pe exterior sunt urâți pe interior.
Sa nu uitam de societatea în care trăim și de standardele care sunt imposibil de atins " - buze mari, naturale, nas micuț, corpul trebuie sa fie în forma de clepsidra, etc).
Tine cont și de gena moștenităsad bineînțeles nu doar de la părinți, bunici, străbunici, etc) și cu siguranță nu o persoana alege sa se nască asa și dacă are complexe atât de grave exista și operațiile de orice fel de natura ( nu recomand asta, dar uneori cedezi criticilor deștepților ăstora care nu pot vedea frumusețea unei persoane de cât în fizic).

| AmandinaDragan a răspuns:

E frumos ce-mi place mie nu ce iti place tie.