| Anutsa17 a întrebat:

Daca tot incepe scoala acusi cineva care trece clasa a 9 `a?! Daca da voi la ce profil sunteti happy?
Eu la uman, dar nu stiu daca am facut alegerea corecta x_x! Pentru ca eu nu ma prea descurc asa bine cu Engleza worried! straight face.Dar sper sa o invat in anii care o sa urmeze tongue.

3 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna,si eu sunt tot a9a la filologiehappy
Mie una imi place mult engleza, nu e asa de greu, fa ce a zis @PappushhaTaa si o sa se prinda ceva de tine.
Numai bine.

| ThatGirl19 a răspuns:

Hei happy Aici Lia happy eu acum trec in a 9-a tongue si ma tot intreb si eu daca am ales bine straight face mi-as fii dorit mult stiinte dar oh go on nu-mi place fizica deci straight face pai... eu cred ca ai sa te descurci nu e grea engleza, mie imi place mult ce mai o ador poate de aia am ales si eu umanul, oricum sfat : fa ce am facut si eu, vorbeste mult in engleza asculta multe piese sau filme cu difuzorul tare si fara sa-ti dai seama se prind de tine multe cuvinte big hug Bafta :*

| LittlePunk a răspuns:

Eu am trecut de a-9-a cu un an si sunt mate info bilingv engleza.Alegerea am facut cum trebuia dar nu mi-am imaginat ca va fi chiar atat de greu.Stiam ca va fi greu, dar nu chiar...ATAT DE GREU. Daca u ti-ai ales acel profil inseamna ca ai o atractie pentru majoritatea disciplinelor care le vei avea acolo.AA, si inca ceva. Daca sunt 1, 2 sau haide 3 materii care nu iti plac si consideri ca nu te vor ajuta nu e neaparat sa invetii la ele, decat la ce ti-ar folosi la bac, si in viata mai departe in profesia care vrei s-o alegi.Eu de exemplu la biologie invat de 7-8 pentru personal consider ca la profilul meu nu o sa-mi trebuiasca. Sper ca ti-am fost de folos! Si succes cu a9-a boboculehee hee