Sti ce rau se simte un tip idragostit cand e tinut in suspans de fata pe care o place? Zii clar ca ai un prieten si nu poti sa te desparti de el. Asa daca te bagi pe invisibil sau nu-i raspunzi nu vei scapa prea usor de el pentru ca el e orb acum. Nu zice ca nu vrei sa vorbesti cu el ci ca poate ai avut treaba si n-ai avut timp sa vorbesti cu el. Dar daca ii vezi spune direct, va intelege. Daca nu va intelege, na, naspa de el. Si nu fi ingrijorata pentru faptul ca v-ati putea pierde prietenia. Prietenie adevarata intre un baiat si o fata nu prea exista. Doar foarte rar. Si e evident, nu? El ti-a cerut sa va cunoasteti pentru a putea fi impreuna cu tine nu sa iesiti la o saptica. El nu vrea prietenia ta ci dragostea ta.
Deci. As spune mai bine sa incerci s avorbesti un timp sec cu el.Daca te intreaba ce faci.ii spui bine. si nu il intrebi nimic mai mult. daca insista.mai intra si tu pe invizibil.exact cand te intreaba pentru a-i taia vorba. e urat stiu.dar asa poate isi va da seama. daca mai continua spune : Am treaba! daca intreaba dupa ceva //nu ii raspunde. greu dar daca faci asa un timp nu va mai insista si va reveni totul la normal funda?
Daca nu-i spui ce simti degeaba. Degeaba iti zic eu ce sa-i zici, deoarece tot nu rezolvi nimic. Ia situatia bine in piept si spune-i clar cum sta situatia. Ma bucur daca am putut ajuta, chiar nu pot sa te ajut cu mai mult. Si eu vorbesc cu o fata, dar ii las spatiu ei si ea mie, suntem foarte degajati unul cu celalalt, cati ani are baiatu asta? tu 15 cred.
Spune-i sinerc ca ti la el ca la un amic ca iti iubesti prietenul si ca nu vrei sa te desparti de el...si ca se considera un prieten deal tau ar trebui sa iti vrea binele si sa fi fericita daca nu intelege trebuie sa de departezi de el inseamna ca nu iti ie prieten si se poate sa intervina in relatia ta ai grija:*!