| a întrebat:

Dau funda la cel mai precis si bun raspuns! Va rog, vreau sfaturi, incurajari sau ceva care sa ma linisteasca! Eu vreau intr-un fel, sa raman in mintea persoanelor din viata mea cineva, sa raman o amintire frumoasa si placuta, calda si sensibila! Dar tot o data vreau sa reprezint ceva unic si prezent mereu. Nu vreau sa fac impresie proasta in nici un fel. Vreau sa raman in mintea lor, atunci cand isi amintesc de mine, nu doar numele meu, ci si puritatea, inocenta, siguranta, tacerea, frumusetea si gingasia mea.(nu ca as fi eu prea frumoasa). Vreau sa reprezint ceva unic, nemaintalnit, interesant, frumos si special. Totusi as vrea sa fiu mereu cu ei, prezenta acolo cand au nevoie de mine, sau chiar si cand nu au. Asta stiu ca ar necesita timp, o gramada de timp, dar vreau sufleteste sa fiu ceva. Sa fiu vie, pura si inocenta pentru ei, sa fiu o amintire frumoasa, placuta! Atunci cand imi pronunta numele, sa-i vina in minte o fetita care a reprezentat ceva pentru el/ea, care inca reprezinta ceva, sau care reprezinta (reprezint) totul! Am nevoie de sfaturi! Cum sa fac, ce sa fac ca sa raman mereu in ei? Ca sa raman ceva important in amintirea lor? Cum? Va rog! Cum? happy big grin

Răspuns Câştigător
| claustrofob a răspuns:

Buna! In primul rand fi tu insuti. Daca spui ca ai acele calitati pe care le-ai precizat nu o sa fie atat de greu sa lasi o impresie buna! Dar nu totul depinde doar de aceste calitati. Degeaba le ai daca nu sti sa le pui in valoare. Fi draguta cu toata lumea, nu fi genul de persoana care in fata vorbeste frumos iar in alte ocazii, barfeste. Sa sti ca de cele mai multe ori o vorba buna ajuta foarte mult, mai mult decat orice lucru materialhappy

| explică (pentru claustrofob):

Asa este! Multumesc mult kiss

3 răspunsuri:
| QUM a răspuns:

Poarta-te frumos cu toata lumea chiar si cu cei care nu te plac, fa rost de data de nastere de la toti pe care ii cunosti si suna-i sa le spui la multi ani de ziua lor si cadouri daca ai posibilitatea, ajuta-i mereu, pune-i pe restul pe primul loc iar tu ramai pe 2, adica sa le arati ca tie iti pasa mai mult de ei decat de tine big grinsau poti sa faci o multime de lucruri frumoase pentru oameni, poti daca nu iti mai trebuie de exemplu un obiect sau orice pe care nu prea l-ai folosit si nu ai ce face cu el sau o haina pe care nu ai purtat-o poti sa o impachetezi ca un cadou si sa-l lasi pe vreo banca din parc, iar cine va avea nevoie de el il va lua big grin nu stiu, poti face multe lururi care sa arate ca esti o persoana specialawinking

| Alis10 a răspuns:

La acea persoana care vrei sa ii ramai in minte fa ceva care sti ca o va ipresiona.
Sai spui cat de mult ti la acea persoana, sa nu stie ca vei face. Sper ca te-am ajutat, nu stiu eu prea multe.happy