Pai dupa parerea mea papagalul.Pentru al ingriji trebuie decat sa ii dai de mancare sa bea apa si sa faci curat (chestii care trebuie la toate animalele).Mai trebuie in reste decat sai tai unghiile o data la o luna sau 2.La peste trebuie sa le dai de mancare si sa le cureti acvariul.Nu cred ca vrei sa le cureti acvariul o data la 2 saptamani sau la o luna, mai ales daca ai acvariu foarte mare; si dureaza aprox o ora.La papagal e mult mai simplu si mult mai dragalas; si pe deasupra te poti si juca cu el.Nu prea vad cum te-ai juca un peste.
Sper ca ti-am fost de ajutor succes.
Pi cred ca un peste pentru ca un papagal face atata de multa mizerie! funda?
Buna.
am avut si pestisorii si papagali. mai usor de intretinut sunt pestisorii dar si papagalii. adica e alegerea ta:*
Pestele zic eu pentru ca nu face zgomot cum face papagalul si este mult mai usor de intretinut si la peste trebuie decat sa ii schimbi apa, atat dar la papagal este mult mai greu sa ii cureti cusca. Asra este parerea mea. te pup si ma bucur ca iri plac animalele
Papagalul il poti dresa si poate sa stea la tine pe umar, dar ca sa se intample asta trebuie sa il mai lasi din cand in cand afara din cusca, eu sunt de parere ca pestele e dragut dar nu poti sa il tii in mana sau sa faci altceva decat sa il hranesti si sa te uiti la el.Cu papagalul odata ce se invata la tine in maini poti sa te joci si mi se pare ca ar fi mai bine sa iei un papagal. Sper ca te-am ajutat.Pa,pa.
Nu am avut nici o data pesti insa tias propune pestii deoarece papagalii sint foarte speriati am avut eu papagal si nu mi-a placut.mor foarte repede.dar alegerea este ata. cumpati ce doresti tu
Papagalu din mai multe motive:poate sa vorbeasca, te poti juca cu el, nu miroase si nu face prea multa mizerie zboara prin casa si se aseaza pe tine...e chiar dragalas.Da depinde ce-ti place mai mult.Mai gandeste-te! Funda?
Papagalul e mai interesant si nu cu mult mai greu te intretinut. Curat trebuie sa faci si la pesti deci nu scapi. Eu zic sa-ti alegi un papagal. Pestii in afara de privit si de dat bani pe mancare nu faci nimic. Parerea mea ca e mai bine sa-ti iei o pisica sau un hamster.
andreea15_1600 întreabă:
Lolkkk întreabă: