Sincer... ii este rusine sa spuna in public ca te place. Sau poate iti spune iubi doar pentru ca simte afectiune pentru tine, nu neaparat ca te place cu adevarat. fa deosebirea! Daca el in prezenta altor persoane nu te alinta, este clar ca te considera amica!
Pai, odat` c atunci cand e in preajma ei nu t considera ceva` imp...cred ca ar trebui. sa incerci sa nu mai iei in considerare vorbele lui adica"iubi" sh "tbx'u"...incerarca sa fii cat mai indoferenta cu el.Parerea meah`
E clar ca nici el nu stie pe cine sa aleaga intreab-o si u pe fata aia daca e cu el si daca zice da uitate la altu
Poi mai georgy am un cuvant pentru tine IGNORE ce pnm nu observi ca isi bate joc de tine eu m-am saturat de "golani de dorobanti' deci pana la urma daca are pe cineva ar fi bine sa il dai in gat si sa ii arati acelei pers ARHIVA ...bateti si uh joc de el ia-l la misto nu il mai baga in seama fi indiferenta fata de el si cel mai importat fa-ti un prietena si ai grija ca el sa afle si sa va si vada impreuna (ce malefica sunt. deci sper sa iti foloseasca la ceva ce tiam spus zbey FunditzZZa?
PLzz
Andrei67y5 întreabă: