anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

[DAU FUNDITA] Am nevoie de un sfat. In fiecare dimineata, in timpul scolii, eu ii trimiteam un mesaj prietenului meu. Nu era cine stie ce, dar ii facea dimineata mai frumoasa( asa zicea el). De vreo saptamana ne-am certat, de fapt s-a suparat pe mine. Am incercat sa fac ceva pentru el si am dat-o in bara. Nu l-am sunat, nici el, pe mess cred ca mi-a dat ignor. Ma simt prost fara el langa mine. Dar ce am facut, faptul pentru care s-a suparat, era pentru noi, pentru el. Dar nu cred ca a inteles prea bine :-s. Intrebarea e: Cum credeti ca ar reactiona daca i-as trimite un mesaj maine dimineata? Cum ati reactiona voi? Sa ii trimit un mesaj?

MERSI!

2 răspunsuri:
| Denni99 a răspuns:

Da, incearca. Eu as aprecia mult faptul. Dar depinde de el... adica nu ai de unde sa stii cum va reactiona

| adriana49 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat o chestie asemanatoare, dar mi-am facut curaj si i-am trimis dar problema a fost ca nu mi-a raspuns asa ca l-am lasat cateva zile si apoi am incercat din nou si de data aceea mi-a raspuns.Hei poti sa incerci nu te descuraja daca el tine cu adevarat la tine fi sigura ca iti va raspunde daca nu mai dai un ragaz de cateva zile si incearca din nou.MULT SUCCES