Ți se pare imposibil să iubești pe cineva după 2 luni de relație, însă crezi că ai o relație deși nu l-ai văzut niciodată?
Mai ilogic și cretin este să stai câteva luni cu cineva după care să-ți dai seama că îl/o iubești.
Tu gandesti? Cum sa-l iubesti daca nu te-ai vazut cu el.Te-ai indragostit de monitor? Doar din poze? Imposibil ceea ce zici tu, nici nu-l cunosti foarte bine. Cati ani ai 13? Dupa poza imi dau seama ca esti o pustoaica care e foarte mica, desene animate, tipic. Revenind la subiect, este imposibil, ceea ce simti tu este " prostie "! Ai grija ce faci, poate te racoleaza ( Doamne ajuta )!
Nu ne-am cunoscut pe un site de socializare. il cunosc de mult de cand statea in acelasi oras cu mine, doar ca am acceptat sa fim impreuna abia apoi dupa ce el se mutase deja.
Hmm. astea e doar parerea mea. poti sa iubesti pe cineva chiar si dupa 2 secunde (la prima vedere). dar eu nu cred in relatiile la distanta.e posibil ca cea ce simti tu sa fie iubire dar si o atractie de moment . cred ca e mai mult o atractie...