| TEOPISIC a întrebat:

De cand a inceput scoala am pus ochii pe un baiat. La inceput nu ne prea bagam in seama, el statea cu o fata in banca, dar ulterior a ajuns sa stea cu mine.Cateva prietene stiu ca il plac de unde si acea fata a fost de acord sa ma lase cu el in banca.El este foarte glumet.ma face sa rad in fiecare zi, iar astazi in timpul unei ore in care citeam s-a apropiat de mine, m-a luat in brate,s-a jucat in parul meu, ca apoi sa imi arate mesajul primit de la o fata.Mereu cand vorbim este atent la ce spun si se supara repede daca il ignor. Oare ma place?

4 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

E posibil, ai timp sa afli, mai ales ca acum sunteti colegi de banca. Bafta!

| gabriel87000 a răspuns:

Pai tu te duci la scoala pentru gagicareala sau te duci sa inveti? fata lasa prostiile astea ca dupa scoala sa nu spelci wc la alti ca nu ai invatat carte.si 2 la mana ce intelegi tu prin iubire la ani astia cand tu ai de invatat carte?
ai timp si de gagicareala dupa scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e posibil să te placă. în fine, o să-ți dai seama pe parcurs de asta.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Cred ca te place sau cel putin s-a atasat mult de tine ca amic. Mai vorbiti si incearca sa fii mai atenta la mimica lui si felul cum se poarta cu tine fata de alte fete. Eventual iti poti ruga si prietenele sa-i analizeze comportamentul si sa-si dea si ele cu parerea.