Http://www.descopera.ro/......-matematic
Sincer,eu nu cred,sa stii ca si mie imi plac vampiri,si dupa user-ul si poza ta vad ca iti place Twilight, I think you had a crush with that book, that's all.Sunt diverse teorii,dar eu zic ca nu,poate or exista,in lume orice e posibil,de asta sunt sigura,in orice caz cred ca daca ar exista ar fi cam periculos,oricum daca iti plac vampirii,si cartile politiste(nu bag mana in foc) poti citi si Pretul Sangelui a lui Tanya Huff,este mai mult crima,dar unul din persoanjele mele favorite este Henry Fitzroy,care este vampir in carte,si e interesanta,de asemenea poti citi si renumitele Jurnale ale Vampirilor,normal.
Depinde de fiecare,adica uni cred,alti nu, dar nu ai cum sa o dovedesti(ca exista sau nu), nu este sigur.
Au existat poate mai sunt si acum. Daca nu am intalnit nu insemna ca nu egzista.
Exista si vampiri si extraterestri si multe alte ciudatenii.
Lumea de acum e atat de inculta incat prefera sa spuna ''Numai Dzeu stie.'' sau mai stiu eu ce, le este lene sa gandeasca prefera sa dea vina pe vrajitoare sau mai stiu eu ce minuni sau catastrofe, sfarsitul lumii.
E bine sa crezi ca exista cate putin difiecare.
Din povesti stim noi de vampiri, si de la istorie, insusi Vlad Tepes a fost un vampir.
De aici tragi tu concluziile
Vampirii,clar nu exista! Exista doar niste ciudati care se cred vampiri si care isi beau sangele unul altuia,sfarsind in chinuri groaznice,infenctandu-se cu HIV (SIDA). Fiina mitologica care isi infige coltii in gatul fetelor virgine,cum a fost "parodiata" pe la Hollywood nu exista,este si logic, pentru ca a fi vampir presupune a muri, dar a trai in acelasi timp.Vampirul este doar o fiinta mitologica la fel ca si spiridusii,zana maseluta,Mos Craciun,elfii,orcii, gnomii, troli etc. Oamenii au o imaginatie bogata! Asta e un adevar in care poti sa crezi...
addelinaa întreabă:
misauratcuviata întreabă: