Multe persoane trec prin chestii de genul. Exista perioade in viata in care omul se simte singur, nesigur, nefericit dar toate aceste lucruri au o cauza.Tu nu cunosti cauza si daca esti in perioada adolescentei e perfect normal.Nu ai dat prea multe detalii dar eu cred ca totul vine din mintea ta,e posibil sa iti fi umplut mintea cu frici, cu frustrari.E posibil sa iti fi pierdut speranta pentru viitor din cauza faptului ca au aparut adevaratele probleme care sunt greu de dus mai ales daca esti singura, realitatea nu e asa cum te-ai asteptat sa fie, nu ai ceea ce vrei sau pur si simplu ceva a ramas nerezolvat in trecut.O cauza trebuie sa fie, dar parerea mea e ca totul vine din mintea ta. Daca crezi ca e o problema grava poti apela la psiholog si pentru ca se ocupa cu chestii de genul. Cred ca ai putea sa incepi sa gandesti pozitiv si asta conteaza foarte mult si sa gasesti o motivatie.
Sper ca te-am ajutat sa iti dai seama de cauza pentru ca odata ce ai aflat cauza si o poti recunoaste tu pentru tine esti pe calea cea buna.Iti doresc succes si stai linistita ca o sa treaca.
În depresie nu intri așa instantaneu și degeaba. E doar o perioadă probabil. Nu cred că ești singură doar că te simți singură și aici ține de psihicul tău. Gândește-te ce ai în jurul tău și apreciază, trăiește fiecare moment la o intensitate cât mai ridicată.
Hey salut mai bine, nu ma mai gandesc la luvrurile care imi provoaca frica doar actionez.
Muy bien
Andrei67y5 întreabă: