Buna!
Poate te place. Daca nu, te considera doar o companie foarte buna pentru vorbit. Depinde de ea. Eu zic sa-i marturisesti ca o placi, si sa o intrebi daca sentimentul este reciproc. Daca este, numai ramane decat sa o intrebi daca ar vrea sa fie cu tine.
Succes!
Probabil ca dupa ce o sa va vedeti o sa isi doreasca sa fiti impreuna dar nu cred ca o sa-ti spuna, poate o safie si frica sa nu se destrame prietenia dintre voi
va intalniti si o sa vezi oricum noi nu avem de unde sa stim sigur
Bună Mazarro,
Întâlneşte-te cu ea, vorbeşte deschis, cum ai vorbit până acum la telefon, messenger şi aşa mai departe. Întreab-o dacă vrea să fie prietena ta, cu frica nu rezolvi nimic. Dacă nu vrea, atunci bucură-te cu prietenia ei, vei găsi tu şi pe altcineva care să îţi fie combatibilă.
Numai bine.
Pai profita de faptul ca o sa va vedeti si o sa vb cu ea.pe la sfarsitul zilei o intrebi ce parere are despre tine [nu o iei din prima daca te place.] si vezi ce spune iar apoi ii zici ce crezi tu despre ea si al sf propozitiei zici asa : "as avea o sansa la tine?" zambind...Si vezi ce spune...Asta este cam cea mai buna replica de a aborda o fata. Succes.
Eu cred ca daca va intelegeti asa bine, aveti aceleasi gusturi si aveti lucruri in comun.ar putea fi ceva.insa trebuie sa fii atent daca ea isi doreste mai mult decat o relatie de prietenie, si asta iti poti da tu seama din discutiile cu ea.bate si tu un apropoDaca tu simti ca puteti fi impreuna, atunci e cazul sa faci ceva.ea poate nu are curajul fiind fata, sau poate se asteapta de la tine sa faci primul pas.
Poi in primul rand ar trebui sa iesi cu ea ...ai vazut-o km arata? daca da ke iti mai sta in kale? invit-o la un suc