| MaryStyles a întrebat:

De ce iarna baietii freaca fetele cu zapada si le "spala"?
Mie anul acesta mi s-a promis o portie de la un baiat mai mare. Dar nu inteleg de ce fac asta... Noi fetele suntem si sensibile. Vreti sa ne vedeti plangand sau de ce?

Răspuns Câştigător
| marinaa9 a răspuns:

Cand iti iei "bataie" cu zapada de la un baiat e ok..nu ajunge sa te umple de zapada,dar cand iti iei de la toata clasa si vad dupa cum rad toti in jurul tau e nasol,colegii mei fac din amuzament insa se ajunge in alta parte,ajung leoarca in clasa,cu parul ud,cu mainile inghetate si uda pana la piele, vorbeste cu ei si spune-le ca nu ti se pare o "gluma" buna, ci ca te enervezi mai mult, evita sa mai iesi din clasa ca iti vei lua niste bulgari in cap de vezi negru in jurul tau, mi s-a intamplat

7 răspunsuri:
| AliceIDK a răspuns:

Acest fapt este datorat iernii, obiceiul cestui anotimp. Fara el, iarna nu ar mi fi asa... interesanta.

| FadetoBlack a răspuns:

Ca să întrebi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Activităţi puierile pentru a se simţi ei bine. Cred că şi ăsta e un mister al vieţii.

| gazaru a răspuns:

Ne place sa va vedem cum va enervati sau cum plangeti.E distractie ca intre prieteni sa ne batem baieti cu fete.

| MihaiAndronescu123 a răspuns:

Asta e ca si cum ai intrebabig grine ce baietii dau palme fetelorlaughing

| YourDreamGirl a răspuns:

Deas sti raspunsul la intrebarile tale...as fi cea mai fericita, mi sa garantat o bataie de la unu dea 12 =[, si am vazut cum o spala pe o fata, GROAZNIK

| Cristi94de a răspuns:

Asta ii ca si craciunu. Doar ca nu merg la colindat, si arunca fetele in zapada. Obiceiul iernii happy.