Nu-s chiar toate la fel dar da, exista un numar ingrijorator de fete care se cred baieti. Te afli intr-un loc naspa... fetele mai ok ori sunt luate deja ori nu vor sa aiba prieten caci au impresii asa cum o ai si tu pe cea despre fete.
Trebuie sa cauti, este greu dar pana la urma poate ai norocul sa gasesti o exceptie.
Pentru ca traiesc cu impresia ca asta le face mai atragatoare in ochii sexului opus. Si cred ca au dreptate intr-o oarecare masura, din pacate se confunda des cu carisma. Faza cu palma, nu stiu in ce scorbura le gasesti...
Nu socializez foarte mult, in schimb am spiritul de observatie dezvoltat... oamenii nu sunt ceea ce vor sa para. Sunt falsi, isi urmaresc propiile interese, partea buna e ca dupa un timp poti identifica un pattern. Ai mai auzit povestea undeva si stii cum o sa se finalizeze. Un motiv in plus sa te indepartezi din timp. Cat despre baietii, sunt la fel...vor atentie ( cineva sa le alimenteze orgoliul) si conteaza mai putin de unde vine, de aici relatii esuate si parteneri nefericiti care vor ajunge sa faca acelasi lucru.
Fereste-te de cei care vorbesc foarte mult, pentru ca vor face mai putin de 50% din ceea ce spun si se contrazic.
Din punctul meu de vedere este mai bine sa fii singur, macar esti scutit de dezamagiri. Asta nu inseamna ca trebuie sa traiesti izolat, sa nu socializezi, e frumos sa auzi din cand in cand opiniile altora, dar evita oamenii toxici.
Pai uita-te la televizor, ce vezi? In fiecare zi apar zilnic cateva "panarame" pe la diverse emisiuni si defileaza pe acolo fara sens.
De ce-s fitoase? Simplu, cat timp exista 30 de exemplare de fatalai care lasa comentarii pe Facebook gen"frumoasa", "draguta" si alte complimente d-astea fara sens, la ce te astepti?
Pai cam toate-s tratate la fel, iar cele care nu-s la fel nu le observi tu.
Pentru inceput nu mai fa comparatii intre oameni.
Pentru ca tu vezi o anumita parte a paharului, tu vezi numai defectele, dar daca stam sa ne gandim putin fiecare are o parte buna a lui chiar daca nu o arata la suprafata.Se zice ca ajungi sa cunosti bine o persoana doar daca stai toata viata cu ea.Mai nou baietii se uita doar la fundul fetelor, iar unele se si enerveaza cand primesc palme la fund ...cam asa sunt colegele mele. Unele fete vor sa fie remarcate de catre cei din jur si asta depinde de caracterul lor, iar altora nu le place deloc sa fie observate sau sa iasa in evidenta cu ceva. Daca nu dai de fete care sa fie pe placul tau nu inseamna ca nu exista, ce doamne?!
"Nu vad de ce e mandru Dumnezeu ca a creaiat femeia", la liceu peste tot vad din astea* si e liceu bun, rar mai gasest o fata cuminte...Si ajungi sa cunosti o persoana atunci cand stai in maxi langa ea si te baga si scoate din toti Dumnezeii si Crucile tale.
Si eu fac difernte intre oameni? Tu ai zis ca baietii se uita la fundul fetelor, si fetele se uita la buzunarul baietilor
Cu genul ala de feta, te poti juca, dar cu celalalt gen de fata, te poti insura.
Sp3ciaL0pS întreabă:
Andrei67y5 întreabă: