| IsAbElLaSwEeT a întrebat:

de ce toti isi bat joc de mine? Colegii mei de clasa, esii ne cunoastem dintra 1 vb urat cu mine si imi pun porecle cum ar fi,, scobitoare,, sau,, gelatina,,, iar din alte clase nu imi pot face prieteni pentru ca de oricine ma apropii ei afla si le spun lucruri oribile despre mine. Am doar 3 prietene. Unchiul si matusa mea mi-au spus sa ma mut, dar eu nu vreau sa vada colegii mei ca sunt o lasa! Ce sa fac! Vreau sa le arat ca nu imi pasa de ei, dar nu pot sa le spun nimic cand sunt aproape de mine. Nu stiu de ce? Le-am spus prietenelor mele despre asta, dar nu le pasa. Ce sa fac? Nici acasa nu epre bine. Cei de pe strada mea care mi-au fost prieteni ma ignora, verisoarele mele care vin doar la bunici in tara se rad de mine si se dau mari ca ele au iubit si eu nu, ca ele au nustiuce si eu nu, etc. Sora mea care e mai mare imi spune ca sunt o persoana rea, ca nu ma comport deloc ca o domnisoara, mama imi spune la fel si ma tot cearta din cauza notelor, ma tot compara cu alte fete. Cand se intampla ceva Isabella e de vina, iar eu nici nu ma pot apara pentru ca daca zic ceva, ea spune ca trebuie sa tac in fata ei, sa nu comentez. Tata e suparat pentru ca nu mai are un loc de munca, bunicul e bolnav si niciodata nu m-a iubit. Mai am noroc doar cu bunica care ma mai apara in fata lor. Ce sa fac? Nu stiu? As vrea sa treaca odata anii sa pot pleca in alta tara singura, iar aici sa nu ma mai intorc. Dati-mi un sfat. Va rooooooogggg!

Răspuns Câştigător
| PandaUnicorn a răspuns:

Poi draga mea Isabella eu tias ecomanda sa prinzi un pic de tupeu is fata lor sa nu-i lasi sa te faca in toate felurile poate ca ei vad ca tu nu ai curaj sa le comentezi si de asta fac asa doar ca sa te inerveze. E cam ceva normal te vad mai mica si mai prostuta dupa cum inteleg cu notele si trebuie sa le iei tupeu si sa le spui ce simti si sa iti iei apararea tori vor vedea ca esti mai tare decat cred ei ca u esti si asa nu vor mai avea curaj sa te tachineze, si mamei si sororilor tale trebuie sa le spui ce crezi despre tot ce se intampla poate ca iti va fi mai greu sau la mama ta nu-i va comvine dar iti spun dupa propria experienta va merge. Sper ca te-am ajutat.
Astept funda :*

| IsAbElLaSwEeT explică (pentru PandaUnicorn):

Ms mult

| PandaUnicorn a răspuns (pentru IsAbElLaSwEeT):

Nu ai pentru ce. Sper doar atat sa te fi ajutat:*

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca esti tare dezamagita daca ai impresia ca ce-i de la scoala fac misto de tine iar ce-i de acasa nu te iubesc, fi mai otimista si nu mai permite nimanui sa te jigneasca

| Cici4Mici a răspuns:

Buna! Nu ar trebui sa le bagi in seama toate daca te mai ataca spune-le si tu inapoi tot ce simti.Nu te lasa in fata lor, pentru ca invidia e mare cine stie de ce te ataca, ai tu ceva si nu au elehappy. Mama ta ar trebui sa inteleaga si ea ca este greu si la scoala si acum e problema si cu colegii si tie mai greu.Colegii tai te-au vazut ca esti mai slaba si inghiti totul si ei tot o sa continue daca nu opresti tu chestia asta.Fii mai tare decat toti si ai sa vezi ca poti sa mergi mai departe fara sa iti fie frica, ca cineva te va mai ataca.Succes draga mea!

| Madeleine94 a răspuns:

Totul se petrece in mintea ta.te gandesti prea mult la lucrurile astea, incearca sa nu te mai gandesti o perioada si o sa vezi ca iti va fi mai bine.atunci cand nu mai suporti lumea din jur, pune-ti castile cu melodiile tale preferate, fii atenta la versuri si incarcati mintea cu ganduri pozitive.
da-mi id-ul tau daca doresti sa vorbim mai multe.eu iti doresc o zi buna plina de evenimente frumoase! te pup

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,din cate am inteles eu, tu te simti singura din cauza ca prietenii si rudele te ignora! Incearca sa te porti si tu frumos cu ei, pe parinti ajuta-i la treaba cand ai timp, iar pe colegi trateaza-i cu indiferenta cand iti pune cate o porecla razi impreuna cu ei, nu le arata ca te afecteaza acea porecla si ai sa vezi k o sa se sature! bafta

| Against a răspuns:

Isi bat joc de tine, pentru ca le permiti. Intoarce-le orice vorba urata.Nimeni nu ar trebui sa te judece pentru ca nimeni nu stie ce e cu adevarat in viata ta.Nu ii mai lasa sa se joaca cu tine

| Darcklight a răspuns:

Inainte sa iti raspund la intrebare, cati ani ai?

| Darcklight a răspuns:

In cazul asta trebuie sa numai vb cu prieteni, nu-mai vorbesti cu ei o perioada e cel mai bun lucru de facut, in legatura cu parinti eu zic sa stai de vorba cu ei sa ajungeti la o intelegere, cu timpul o sa se rezolve, nu dispera, sper ca ti-am fost de ajutor, nu-mai bine iti doresc, la revedere!

| what18 a răspuns:

Eu inteleg si eu am trecut prin asta adica am avut o perioada cand toti ma certau nu ma intelegeau si stiu cum te simti eu ma -m mutat la alta scoala si cand eram la fosta scoala in toti ani am suportat toate rautatile lor am avut o singura prietena in toata scoala si inca o am stiu ca te doare si ca nu poti sa ii ignori eu cand am luat hotararea sa ma mut am loat-o de la capat cu totul si a fost bine am plecat cu capul sus si tu trebuie sa faci la fel iar pe mine la sfarsit cand am plecat de la fosta scoala ma -u loat in brate

| Florentina1414 a răspuns:

Nu ar trebui sa bagi in seama aceste lucruri, chiar dacă te certi cu familia ta fi sigura ca ei te iubesc fi tu insuti nu ii baga inseama ignorai cat mai mult colegii tai se vor plictisi sa te porecleasca daca vad ca tu nu reactionezi.nu fi trista happy