| RoxieXoxo a întrebat:

Hey TPU!
De ce unele persoane cred ca cine asculta rock e ciudat?
Adica eu ascult si rock, dar si alte genuri.
Mie-mi place rockul usor gen http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo si maxim pana la ceva gen http://www.youtube.com/watch?v=eCjzp1vJwQg.
http://www.youtube.com/watch?v=eCjzp1vJwQgoi ce credeti?:*

Răspuns Câştigător
| LadyInBlack a răspuns:

Acum depinde de gustul si cultura muzicala a fiecaruia.hee hee Si eu ascult rock si cand ma vede cineva cu un tricou cu Guns'n'Roses sau trupe de care ei nu au auzit in viata lor incep sa faca tot felul de afirmatii cum ar fi "asta e emo","e rockerita din-aia imputita" si lista comentariilor de genu' poate continua. Cei care nu au ascultat in viata lor macar o melodie rock de obicei se exprima de parca sunt critici specializati si cunosc toata istoria muzicii.straight face Rock-ul este genul muzical pe care nu dansezi cu o coregrafie anume... dansezi asa cum simti. Rock-ul nu este doar ala pe care dai din cap pana faci febra musculara, rock-ul e impartit la randul lui in mai multe ramuri : gothic, heavymetal, doom, etc. Lumea e inculta, nu baga in seama toti "culturalii". Stiu cum e, mai ales ca am o clasa plina de "vedete" si cocalari si fiecare isi da nume de mezel. Keep rock \m/

11 răspunsuri:
| Damaris_8457 a răspuns:

Ii fainwinking
si mie imi place happy

| Neah a răspuns:

Pentru ca unor persoane le place Heavy Metalul, Rock-ul adevarat nu e cel in care zbiara ca nebunii, acela e ghotic rock/heavy metal, si eu ascultam cu tipete inainte, acum ascult si Indie Rock laughing, gen: Never shout never sau The Ready Set, am mai multe, ar dura mult sa le enumarhee hee

| KorpiklaaniV a răspuns:

Hmm.sa sck rock nu e ciudat mai ales cellk de gen cum asculti uh...cred ca mel is fte sweet,eu dakas fi in locul tau as asculta ce-mi place chiar cum o fi:ciudat, paranormal nu ce e trendy, si totusi nici sa nu-mi plac...te kiss sweet bye :X

| romanionu a răspuns:

Hey. big hug
Stai linistita nu-ti face griji pe seama asta.
Gandeste-te ca si noi ii consideram pe cocalari ciudati.
Daca tie iti place acest gen de muzica.nu te lasa intimidata de cei care te considera ciudata.incearca sa iti gasesti prieteni care asculta intr-un fel tot acest gen de muzica ca si tine sau pe care sa nu ii deranjeze.
Crede-ma ca cu asta ma confrunt eu personal la mine in clasa dar chiar nu-mi prea pasa.

| rocsu a răspuns:

Aceeasi intrebare mi-o pun si eu mereuhee hee!
Cand afla cineva ca ascult rock se uita diferit la mine.probabil au o parere proasta dspre rockeri, au impresia ca cei care asculta rock se dau cu capu de pereti cica laughing. doamne x_X

| adriana996 a răspuns:

E adevarat, si eu ascult rock.Dar faza e la mine ca sunt dintr-o comuna ( mai mare ca locuitori) si sunt singura din scoala care asculta rock. Sunt perceputa ca o ciudata. Dar sincer nu-mi pasa...
tu ramai cu gusturile tare indiferent cine si de ce te critica pentru ele.Traiasti cum vrei tu, nu cum vrea lumea.

| Damaris_8457 a răspuns:

Mie imi placewinking

| digitalchocolate a răspuns:

Si eu ascult rock si sunt mandra de asta big grin nu ascult chestiile plictisitoare p care le asculta si ceilalti in care spun doua versuri si gata melodia. mi se pre ca rockul e ascultat de oamenii care stiu engleza si stiu ce inseamna versurile pe care le asculta :}

| TSO7 a răspuns:

Si eu ascult rock si nu e o problema. Problema e ca uni oameni inteleg gresit. Adica sunt uni care asculta rock si se comporta ca atare: se machiaza, isi lasa parul lung, fumeaza, beau, merg in cluburi, droguri, emo etc. Dar oamenii nu inteleg asta si anume ca uni asculta de placere mesajul si nu toate mel rock sunt satanice. Inca cele mai mult au un mesaj clar si folositor.

| Rotar_Augustin_2000 a răspuns:

Oribile piesele, nu ai gusturi bune.