| inna13nov a întrebat:

De ceva timp mi-am adaugat in vocabular foarte multe cuvinte urate. Stiu ca in ziua de azi toti copii au inceput sa injure si chestii din astea ca sa se creada smecheri dar pe mine ma cam deranjeaza mai ales ca mama si sora mea se asteapta sa fiu o lady. Ce as putea face sa nu mai vorbesc urat?

5 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Încearcă să schimbi anturajul pentru a te debarasa de posibilitatea folosirii acestui limbaj.
Într-un grup mai elevat poate te vei reuși dezbăra de aceste bobiceiuri.

| NeimaginabilA a răspuns:

Nu fii o lady e naspa, nici nu-njura si aia e naspa.
Fii tu insati nu ce vrea mama si sora-ta, oricum sunt atatea domnisoare incat lumea nu va cadea pe jos de jale daca tu nu vei fii, dao-n colo de feminitate!
Fii tu insati, lasa idiotii cu idiotenile lor.

| RomulusMilea a răspuns:

Autocontrol, fă o listă a acelor cuvinte, sau expresii şi înlocuieşte acele cuvinte cu altele, cu alt înţeles şi până la urmă vei scăpa de ele.

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Pai din moment ce tu ai controlul asupra corpului (si a gurii tale) pur si simplu nu le spui.Cand iti vine sa spui un cuvant urat te opresti si incerci sa il inlocuiesti cu altul big grin

| Kamy11 a răspuns:

Pai daca esti constienta si chiar vrei sa nu le mai folosesti cred ca cu timpul te vei debarasa de aceste cuvintewinking. Autocontrolul este cel mai bun mod altceva thinking