| Bianca777 a întrebat:

De ceva vreme vreau sa ma apuc de vlogging, sa imi fac un canal dar mama mea nu e de acord cu asta si nu stiu cum sa o conving, chiar vreau sa fac asta foarte mult dar mama imi sta in cale
Dacă aveți soluții?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Pai nu ii spui. Faci câteva clipuri și dacă o sa prindă bine și o sa îți iasă, abia atunci ii arați si nu are de ce sa nu fie de acord. Dar sa si muncești la ele, sa te Pregătești dinainte.

| Bianca777 explică (pentru Bondarel99):

Asa ma gândeam si eu... oricum nu mi se pare ceva rău

| Bondarel99 a răspuns (pentru Bianca777):

Pai nu dai in cap la mine, cel mai rau lucru care s-ar putea intampla e sa primesti hate sau sa nu ai multe vizualizari, de asta e bine sa te pregatesti, sa faci niste clipuri interesante si reusite.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce treaba are mama ta cu canalul tau de Youtube?

| Bianca777 explică (pentru suntserios):

Păi ea nu crede ca se castiga bani oricum eu nu o fac pentru bani vreau sa incerc ptc mi se pare ceva nou

| mudokins78 a răspuns:

Las'o baltă! Eşti prea mică. Mai creşti, mai înveţi, şi după facultăţi vorbim. Mama ta are dreptate!

| Bianca777 explică (pentru mudokins78):

Mie nu mi se pare ca daca am 14 ani sunt prea mica, de la o varsta nu o sa mai vreau sa fac lucrul asta si poate imi va parea rau!sad

| AssassinXD a răspuns:

Ai putea să îi spui că primești bani. Sau că vrei să devii mai sociabil, că asta te-ar putea ajuta să fi mai deschis