Pai nu ii spui. Faci câteva clipuri și dacă o sa prindă bine și o sa îți iasă, abia atunci ii arați si nu are de ce sa nu fie de acord. Dar sa si muncești la ele, sa te Pregătești dinainte.
Asa ma gândeam si eu... oricum nu mi se pare ceva rău
Pai nu dai in cap la mine, cel mai rau lucru care s-ar putea intampla e sa primesti hate sau sa nu ai multe vizualizari, de asta e bine sa te pregatesti, sa faci niste clipuri interesante si reusite.
Din pacate nu ai nici o sansa, deoarece mama este tutorele tau, nu tu al ei, deci, facioricum ce spune mama ca vrei ori ca nu vrei.
Lucru de altfel foarte sanatos, pentru ca acum incepe scoala si nu este vreme de pierdut pe internet.
Păi ea nu crede ca se castiga bani oricum eu nu o fac pentru bani vreau sa incerc ptc mi se pare ceva nou
Las'o baltă! Eşti prea mică. Mai creşti, mai înveţi, şi după facultăţi vorbim. Mama ta are dreptate!
Mie nu mi se pare ca daca am 14 ani sunt prea mica, de la o varsta nu o sa mai vreau sa fac lucrul asta si poate imi va parea rau!
Ai putea să îi spui că primești bani. Sau că vrei să devii mai sociabil, că asta te-ar putea ajuta să fi mai deschis
Geo2969686 întreabă: