| Com3 a întrebat:

De curand, am inceput sa plac, foarte mult o fata din scoala!
O cunosc de 3 ani, insa abia de 2 saptamani am inceput, sa simt ceva pentru ea, insa astazi am aflat ca, "sta" cu un coleg, de 1 saptamana! sad
Il cunosc bine pe baiatul, cu care sta ea, a stat cu multe fete, insa de toate si-a batut joc, si cred ca si cu ea va face la fel!
In ultimul timp m-am apropiat de ea, am vorbit, am mai glumit, mi-a spus ca sunt foarte amuzant, o fac mereu sa rada! big grin
Insa chiar nu vreau sa ma bag, daca sta cu acest baiat, mie cat de cat "prieten", si nu as vrea sa ma bag, asa! sad
As putea face ceva?
El sta cu ea, doar pentru "imagine", ca e printre cele mai frumoase, fete din scoala, insa nu prea cred ca o iubeste!
Chiar nu stiu ce sa fac!
Astept niste idei/sfaturi de la voi! sad
Dau funda, multumesc anticipat! :*

2 răspunsuri:
| DanielaElleena a răspuns:

Pai daca o sa te bagi si afla baiatu ala sigur o sa ti-o i-ei dar ar trebui sa ii dovedesti fetei ca baiatul ala si-o batut joc de mai multe fete si ca cu ea sigur va face la fel, deci cauta o fosta iubita de a lui si spune-i sa te ajute si sa ii zica fetei ce baiat e ala si poate asa daca se vor despartii tu o sa te intalnesti cu ea mult mai des si poate o sa fiti si impreuna, fa-ti curaj fetelor le plac curajosii :*:* laughing!

| Com3 explică (pentru DanielaElleena):

Eh nu e vorba ca mi-o i-au, ca nu e asa ''dur'' ala =]]]!
Doar, ca nu vreau sa fiu '' a 3 -a roata ''! laughing
Adica sa ma bag singur in seama, daca nu am o sansa! laughing