Hei.
Imi amintesti de mine si de prietenul meu )
Acum 1 an faceam si noi asa. Dadeam cerere aceleiasi fete si vorbeam in acelasi timp iar tipa ne barfea parte in parte --- cand vorbea cu prietenul spunea cat de jalnic sunt eu iar cand vorbea cu mine spunea cat de jalnic era ala. De fata cu noi parea interesata de tot ce spuneam iar in paralel ii arata celuilalt cat de importanta era ea si cati pretendenti mai avea. Yap, exista astfel de fete!
De ce? Lipsa de ocupatie se numeste. Sau bataie de joc din cand in cand.
Ai incredere in prietenul tau! Fara el fata nici nu iti accepta cererea! *daah, pentru ca asa sunt unele fete din ziua de azi * - nu toate fetelor, doar unele
Daca ar fi placut-o atunci nu te-ar fi ajutat nici batut.
Stai cu prietenul tau. O sa vina si vremea ta. Momentan incearca sa-ti faci mai multi amici baieti.
Succes!
Daca ea se comporta asa cu tine, e clar ca nu te place. Cel mai bine ar fi sa o uiti si sa cauti o fata mai calumea. Stiu ca e greu la inceput dar incepe prin a o sterge din lista de prieteni, sterge toate pozele cu ea si toate mesajele si cam atat.
Frate. Am incredere in el. Doar ca de ce nu vrea sa-mi dea screnshoot cu conversatia?
Poate te apara... cine stie ce a spus tipa aia despre tine? Poate te-ar intrista.
Deci am aflat ca acea fata are iubit. Si i.am zis prietenului meu. Si a zis:' No vezi ma" eu:" ce sa vad?" El:" ca oricum n-aveai sanse cu ea". ok. de ce mi.ar zice asta. Sa ma intristez mai tare? Apropo. Imi dai Facebook. Tau?