| elena64 a întrebat:

Hey TPU,de curand m-am certat cu cea mai buna prietena a mea,din simplu fapt ca am inceput sa imi fac mai multi prieteni si sa ma inteleg bine cu toata lumea probabil este invidie. Dupa cateva zile a inceput cu amenintari dar nu mi-am facut nici un fel de problema din cauza asta, vazand ca nu are cu cine sa stea a inceput sa isi ceara scuze ce sa fac sa m-ai ma impac cu ea (nu stiu parca ma simt mai bine cand nu sunt in preajma ei )FUNDA!;*

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Este o prietena falsa si, dupa cum ti-ai dat singura seama, nu ai nevoie de ea, te simti mai bine fara ea.
Nu spune nu hotarat, vei avea parte de aceeasi serie de amenintari, blesteme si altele de care ai mai avut parte, dar raceste-te bine fata de ea, si mai ales, ai grija ce lucruri ii spui. Secretele tale nu vor fi in siguranta cu ea.
Daca stii cum sa o 'tratezi', pana la urma vei scapa de ea fara dureri, si ea va cauta sa devina pacostea altcuiva.

1 răspuns:
| Dexter94 a răspuns:

Dai papucii big grin. Daca e o o hada ceva daii repede happy. Daca e mai buna asa nu stiu mai stai si tu cu ea pana eu tragi si dai papucii dupawinking. Face bine la sanatate