| AquaBlue97 a întrebat:

Hey TPU!

De curand m-am certat cu cea mai buna prietena a mea, o consider sora mea mai mica si o iubesc enorm.
Dar acum ne-am impacat insa numai este la fel, este mult mai distanta, nu mai vorbeste cu mine cum vorbea.
Tot iesim si mai vine inca o prietena cu noi si imi da impresia ca ma inlocuit cu acea fata.
Ea nu pare deloc afectata dar pe mine ma doare suflteul si simt ca mor pe zi ce trece. Nu imi mai da atentie aproape deloc.

Inainte ne trimiteam mesaje cu somn usor sora mea, te iubesc. Acum imi trimite Noapte buna. Si o vad cum sta si vorbeste cu acea prietena si pe mine nu ma baga inseama.

Va rog sa imi oferiti variante, ofer funda!

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| viperra a răspuns:

Fa la fel ca ea, raspunde-i sec.Arata-i ca greseste, din moment ce un om isi cere iertare iar cealalta persoana accepta dar se comporta ca un nesimtit...nu stiu ce sa zic.Fa si tu la fel si vezi daca observa. Daca observa, explica-i de ce faci asta.Succes!

1 răspuns:
| christall a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu ea si sa o intrebi daca mai vrea sa fie sora ta. Daca zice ca nu, inseamna cu era prietena cu adevarat. O sa-ti fie greu dar nu ai ce face.