Incearca sa nu pari "disperata" de el. Lasa.l sa vada ca iti place de el dar cu "portia". Nu te arunca din prima. Observa.l mai intai, vezi cum se comporta in preajma ta. Daca spui ca el flirteaza cu tine, de ce sa faci ceva pentru ai capta atentia? Cred ca atentia lui o ai deja, nu crezi? Comporta.te normal. Fii naturala si ai mai multe de castigat!
Buna. Fii tu insati, pentru ca daca te place o face pentru ceea ce esti. Incearca sa fii glumeata si sa pari greu de cucerit, asta te face speciala. Vorbeste cu el, o sa vina el la tine sa nu te tii tu dupa el. Incearca sa razi, sa glumesti si sa ii zambesti mereu.
Pai nu trebuie sa fi sfioasa. vorbeste mult cu el, bagate in seama, etc. daca vrei poti sal intrebi daca ii place de cineva si de cine dar nu te arata prea disperata. baietii se pot mereu preface.
Hmm. si eu fac parte dintr-o gasca asemanatoare, la fel mi-s-a intamplat si mie, fiind baiat pot sa iti zica ca e bine sa te porti frumos cu el, daca vrei sa observi tandretea lui iti zic sa stai in bratele lui( gen esti in parck va asezati pe o banca ramai in picioare ) dai dreptate si nu il bate la cap cu probpleme copilaresti, dai dovada ca esti matura dar sa ai o limita. Daca iti face cinste accepta altfel s-ar putea supara, ori ce propune el fi de acord in rest bafta si sa ne povestesti cum decurge totul in continuare.
In primul rand discutati peiectelor tema subiectelor de interes comun. Ceva care sa-i arate ca aveti cat mai multe chestii in comun cauta ceva care sa va tina mai mult timp impreuna. Bafta!