| InLove990992 a întrebat:

De la un timp NU mai pot sa fiu eu insami! Sunt falsa si am momente in care o fac pe rautacioasa! NU stiu cum sunt eu insami si vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi! Cei care au trecut prin asta cum ati rezolvat problema?!

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Atunci sigur e doar o faza care va trece in scurt timp..la varsta asta te schimbi si fizic si moral, adica incepi sa iti formezi personalitatea, si vei incepe sa reactionezi diferit, cateodata sa fi mai nervoasa, sau mai trista, mai fericita, etc.
Nu-ti fa griji, poate si iti va veni menstruatia sau ti-a venit deja, nu trebuie sa spui aici, eu iti zic doar ca e posibil, si oricum num am mai zis in perioada asta incepi sa te schimbi happy

5 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Buna.In primul rand, cati ani ai? Cel mai probabil e doar o „faza" si iti va trece in scurt timp.Incearca sa nu fi rautacioasa si atunci cand vorbesti cu cineva, inainte sa ii raspunzi incearca sa iti cantaresti cuvintele, si sa nu spui ceva ce vei regreta mai tarziu.
Si eu am avut momente din astea, dar vor trece la un momentdat happy
O zi buna!

| InLove990992 explică (pentru MasterOfDisaster):

Pai am 13 happy

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru InLove990992):

Atunci sigur e doar o faza care va trece in scurt timp..la varsta asta te schimbi si fizic si moral, adica incepi sa iti formezi personalitatea, si vei incepe sa reactionezi diferit, cateodata sa fi mai nervoasa, sau mai trista, mai fericita, etc.
Nu-ti fa griji, poate si iti va veni menstruatia sau ti-a venit deja, nu trebuie sa spui aici, eu iti zic doar ca e posibil, si oricum num am mai zis in perioada asta incepi sa te schimbi happy

| Lumine a răspuns:

Buna!

Nu am trecut prin asta dar voi incerca sa te ajut cu cele mai bune sfaturi pe care ti le pot da. Ok, in primul rand, incearca sa scapi de tot stresul sau gandurile care te-au facut sa iti pui o "masca" peste adevarata ta personalitate.Incearca sa faci ce iti place cum iti place si sa te comporti cum crezi tu nu dupa parerea celorlalti.Incearca sa faci asa cum iti spune inima, incearca sa te ghidezi dupa sentimentele tale si nu dupa pareri trecatoare. Sper sa te fi ajutat.

Succes!

| lovehurts a răspuns:

Pai eu am trecut prin asta si mi se intampla cateodata sa fac lucrul asta. Crezi ca te-ai pierdut pe tine si nu stii cine esti. Cred ca e un lucru trecator, o sa iti revii la un momendat. Incearca sa stai cu prietenii tai, te vor ajuta. Gandeste-te la cine vrei sa fii si cum vrei sa te comporti tu, ca si om. Incearca sa nu mai fii rautacioasa daca nu este cazul si asculta-te pe tine. Intreaba-ti prietenii, colegii ce parere au despre tine, poate te ajuta mai mult decat crezi.

| DianaAndreea90 a răspuns:

Ai 13 ani..deci este sigur ceva trecator...cred ca cel mai bine este nu faci pe rautaciosa. Stiu o sa zici ca esti luata de fraiera.big grin dar nu este asa.Fi buna doar cu cine merita, nu trebuie sa fi rautacioasa cu prietenii apropiati, cu restul poti sa fi cum vrei thinking