Il placi, te place.Ce mai astepti? Dar iti inteleg problema, trebuie sa te gandesti foarte bine pe cine alegi:pe prietena ta sau pe el.Gandeste-te daca prietena ta iti e "prietena " in adevaratul sens al cuvantului sau daca doar te foloseste. Clar ea se va supara daca ai fi cu el si eu m-as supara, oricine s-ar supara intr-o astfel de situatie.E o alegere pe care trebuie sa o gandesti bine si apoi sa o faci.Prietena ta nu s-a gandit prea bine inainte sa te puna sa vorbesti cu acel baiat, nu s-ar gandit ca voi chiar ati ajunge sa va placeti unul pe celalat.Eu personal l-as alege pe el pentru ca nu in fiecare zi gasesti o persoana pe care sa o placi si care sa te placa.E drept nu in fiecare zi gasesti un prieten adevarat in acelasi timp.Dar tu la asta trebui sa te gandesti daca ea chiar iti e prietena.Gandeste-te la ceea ce vrei si asculati inima.Pe amandoi nu cred ca i-ai putea pastra.
Iti urez mult succes
Ehh, dacă ea a fost fraieră şi nu fost în stare să profite, ce să faci? Fă ce simţi.
Vorbeste cu prietena ta despre asta, cere-i ei un sfat si incearca sa o asculti.
Trebuie sa ai curaj si sa-i spui prietenei tale tot! Ea te va intelege mai bine decit sa o minti! Daca se va supara, treaba ei! Inseamna ca ea era prietena cu tine si doar se folosea de tine
Sinceritatea e primul pas intr.o prietenie, iar pe urma daca il placi prietena ta ar trebui sa te inteleaga( prietenia nu trebuie sa consta in gelozie), oricum vb cu ea si totul se v.a rezolva si nu cred ca se v.a supara daca iti este cu adevarat prietena.
Pai.du-te si imtalneste-te cu el și dacă intr-adevar îți v-a spune ca te place... încearcă să îi explici prietenei tale iar dacă este prietena ta cu adevărat te v-a înțelege....intreab-o ea ce ar fi făcut în locul tău. funda?