| DeCeMaiContează a întrebat:

Hey TPU.De o saptamana diriga ne-a propus ca astazi sa mergem toata clasa la un gratar.Initial am fost incantat de aceasta propunere.Insa cand am aflat ca va mai fi o clasa cu noi mi s-a cam dus cheful. Diriga noastra este prietena foarte buna cu diriga celor din cealalta clasa si unde mergem noi trebuie sa mearga si ei.In plus, nu am niciun prieten la acea clasa.As avea unul, dar suntem mai mult amici.Si mai este posibil sa fie inca o clasa pe care nu o suport sub nicio culoare.Acum e ora 6:30 iar pana la 13:00 trebuie sa ajung intr-un parc la 10 km de noi.Iar eu nu am absolut niciun chef sa ma duc cu microbuzul.Ce as putea face in acest caz? Am dat deja banii pentru gratar(10 lei).Eu nu sunt sigur deocamdata daca sa merg sau nu, mai am timp sa ma gandesc totusi.Cand doua colege au spus ca nu merg diriga a fost cam dezamagita.Si mi-e ca daca ii spun si eu ca nu mai merg,eu care sunt printre putinii care stau chiar in oras, o sa se supere rau.Si chiar nu stiu ce pot face.Eu intr-un fel m-as duce ca n-am chef sa stau degeaba numai in casa,dar din nou,daca ma voi duce si voi sta singur si nu voi vorbi cu nimeni, mai ales ca aproape toti colegii au prieteni in acele doua clase?
Ajutati-ma repede cu un sfat.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa... si ce daca nu sporti pe unii? Sunteti zeci de oameni acolo, nu trebuie sa vorbesti cu toti

| mihai69 a răspuns:

Privește chestia asta ca pe o oportunitate de a-ți face prieteni noi. Poate chiar de sex opus.winking

| DrGoogle a răspuns:

Ai o problema foarte mare nici nu stiu cum sa iti raspund mai ales ca ai dat si 10 lei o suma destul de mare laughing