| Hollocause a întrebat:

De obicei, la scoala, in pauza colegii alearga k nebunii. Si alerg si eu mereu :]] Adica ma alerg cu ei etc. Dar cand sunt pe stop... panarama nu mai pot si nu ma pot abtine sa alerg :]] Intrebarea e : Nu exista vreun' tampon de asta"' mai special cand alergi?laughing Ca imi e ca ma patez si ma fac de ras o.o Funda.

4 răspunsuri:
| Mlov3u4ever a răspuns:

Poi abtinet-e din alergat.propune-le colegilor tai sa faceti alt cv care sa nu implice alergatul.happyBafta!

| NicolasG a răspuns:

Pai stiu un caz(si n-o fi unicul)care foloseste pemparsi de copii mici si e super multumita.

| xAimeee a răspuns:

Mda,aceeaşi problemă o am şi eulaughing cele mai ''indicate'' pentru sporturi sunt O.B.-urile, dar dacă eşti virgină s-ar putea să nu-ţi prea priiască..nici eu nu folosesc.Ai putea în cel mai bun caz să foloseşti absorbante extra sau cele de noapte.Baftă la ''alergat''! happy

| roxanica08 a răspuns:

Cele mai ''indicate'' pentru sporturi sunt O.B.-urile, dar dacă eşti virgină s-ar putea să nu-ţi prea priiască..nici eu nu folosesc.Ai putea în cel mai bun caz să foloseşti absorbante extra sau cele de noapte.Baftă la ''alergat''! happy