Este bine ai inceput sa te maturizezi si asta e un lucru bun, presupun ca ai varsta necesara, e frumos sa visezi sa fi copil dar la un moment dat inevitabil va trebui sa iei viata in piept si sa te descurci singura.este o etapa a adolescentei care va dura mult timp si care va tot evolua
Da, cred si eu ca te maturizezi. Nu stiu cati ani ai, insa eu sunt deja la facultate si spre mirarea mea mai mult de jumatate din colegi nu se atarna serios de viata ..cinstit parca as vorbi cu niste copii =__= Dar hey, copii, maturi, oricum am nevoie de ei, caci prin ei pot sa devin om de succes. In legatura cu ambitie, vointa. nu le-ai pierdut, cred ca doar te-ai maturizat destul sa mergi ferm pe pamant si sa nu zbori cu capul in nori =P
Succes!
Sa fiu sincera si eu pot sa spun ca m-am confruntat si ma confrunt cu o astfel de perioada.eu cred ca nu este nimic in neregula cu tine si aceasta transformare este normala unei persoane care chiar vrea sa descopere lumea din toate punctele de vedere. De asemenea cred ca prietenii tai sunt diferiti pentru ca lor le pasa doar de lucruri simple si inutile ca verificarea facebookului sau ceva de genul...asta face lumea virtuala obsedanta din inteligenta oricarui om.de aceea eu te sfatuiesc sa nu te ingrijorezi, ci din contra sa iti pui cat mai multe intrebari pentru ca asa o sa reusesti sa descoperi viata, lumea si pe tine mai bine:*