Incep de la 3 la 1, 3 : nu conteaza muschii, 2 : nu conteaza daca esti mai uratzel sau mai frumushel, trebuie sa stii sa faci o fata sa rada si sa stii sa vorbesti cu ea! 1 : difera de la fata la fata
BUNA! sunt Adelina si am tot 14 ani ...nu cred ca fata de care iti place a observat burtica ta doar daca este putina intr-adevar >>>>iti recomand sa stai calm in privinta burticicat in privinta hainelor iti propun sa incepi sa porti blugi albi sau macar culoare deschisa >>tricouri-verzi, albastre sau turcoaz daca nu alebe mult succes!
UIte am 12 ani juma sunt cu o fata draguta:X dar nu conteaza doar sa fii cool iti dau sfaturi pentru ca sa fii cool la sfarsit. Ca toata lumea sa te placa trebuie sa ai simtul unorului, sa ai un grup de prieteni, dar sa nu stai mult cu ei ca o sa creada ca esti obsedat, trebuie sa fii de treaba.
Acum... trebuie sa iti iei haine de la mall deoarece sunt mai bune si rezistente. niste skatery mai tari inalti sau basckety daca poti sa te imbraci adecvat mediului in care mergi si cum te compoti sper ca te-am ajutat mult succes in continuare
UIte am 12 ani juma am 1.65m tare nu? sunt cu o fata draguta:X dar nu conteaza doar sa fii cool iti dau sfaturi pentru ca sa fii cool la sfarsit. Ca toata lumea sa te placa trebuie sa ai simtul unorului, sa ai un grup de prieteni, dar sa nu stai mult cu ei ca o sa creada ca esti obsedat, trebuie sa fii de treaba.
Acum... trebuie sa iti iei haine de la mall deoarece sunt mai bune si rezistente. niste skatery mai tari inalti sau basckety daca poti sa te imbraci adecvat mediului in care mergi si cum te compoti sper ca te-am ajutat mult succes in continuare
Fratiorul meu, cu tot respectul, ai 12 ani eu 14... adica totusi, eu nu ma imbrac cu skateri si sepci de rapperi, dar totusi am reputatia mea, si nu sunt genul "respins de fete", deci la 12 ani o fi diferit, cu toate ca pana la 13 ani imi statea gandul numai la joaca si la glume, nu doar la fete bafta
Daca ai chef de glume vezi ca nu-s ca un **** de ala de 12 ani daca nu vrei sa raspunzi la intrebare nu fi tupeist si nesimtit ca toti
Doamne fereste-ma, hai ca ma enervezi, dupa ce ca eu nu te jignesc si nimic si iti spun sa traiesti putinu de viata care il ai tu ma mai iei si cu d-alea cu domne nu ma lua tu de copil, scuze SHARp3