| AlexandraAlexuta a întrebat:

Deci am avut un an si jumatate o fata care spunea ca suntem BFF. Cu timpul a inceput sa ma evite si sa nu mai vorbeasca cu mine. A inceput sa se distanteze de mine si sa se apropie de alta fata. Apoi isi spuneau una alteia BFF,iar pe mine ma dadeau la o parte. Acum vorbeste cu mine,dar tot cu fata aia sta si nu ma prea baga in seama. Am incercat sa intru in jocul ei, si sa fiu prietena cu o fata cu care ma certam destul de des,pentru ca mintea si isi dadea aere. Am devenit ma buna prietena cu fata aia. Acum fosta mea BFF face tot ce fac eu cu fata aia:daca merg eu in parc cu prietena mea,merge si ea cu a ei; ne-am cumparat lantisoare cu BFF, si-au luat si ele etc.
Acum fosta mea BFF vorbeste cu mine si ma invita la ea acasa diar daca BFF-ul ei nu poate.
Intrebarea mea este: ce ar trebui sa fac daca ma invita la ea acasa? Si ce ar trebui sa fac cu noua mea"BFF" ca sa o fac geloasa cum o face ea cu mine?(imi tot povesteste la antrenament ce a facut c prietena ei si unde o sa se mai duca si ce o sa mai faca).
Va rog... FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Ane4ika256 a răspuns:

Poftim? sa mergi la ea pentru ca BFF-ul ei nu poate? Nu fi proasta si nu merge! cred ca ar trebui sa o ignori si sa nu o faci geloasa isi va da seama mai tirziu, incearca sa o ignori cind ea vrea sa vorbeasca cu tine tu zii ca nai timp si pleaca sau trebuie sa ma intilnesc cu BFF.Succes si nu o da in bara, fa ceea ce crezi ca e corect!

1 răspuns:
| aXy99 a răspuns:

Aveti 10 ani? Fa-ti alti prieteni...