| David_Raluca_1989 a întrebat:

Deci, cea mai buna prietena a mea si.a facut weekend-ul trecut un cont fake, asa, de caterinca. Problema e ca s-a indragostit de un baiat cu care vorbise si m.a rugat s.o ajut. Eu i.am spus sa recunoasca, dar ea mi-a zis ca nu are sens... In fine... Respectivul a blocat.o si ieri am iesit cu ea si pana mi.am luat un suc ea i.a scris de pe contul meu ca.i pare rau, ca recunoaste etc. El a inteles ca eu vorbisem cu el si o zis ca nu mai are ce sa vorbeasca cu mine. I.am explicat ca eu nu sunt genul si pana la uema am cam vorbit cu el vreo 2 ore. Ea a aflat ca el ma place si acum e foarte suparata pe mine. Eu nu il plac, nici nu il cunosc, iar acum nu stiu ce sa fac. I.am explicat ca nu il plac, dar nu ma crede si imi spune ca "i l.am furat". Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| HereToHelp123 a răspuns:

Inseamna ca nu e "cea mai buna prietena". Pana la urma, pe bune, se cearta cu tine pentru un baiat cu care, apropo, a vb de pe un cont fals? Nu te zbate prea tare sa "ii intri inapoi in gratii" deoarece nu merita.
Ai grija pe viitor la prietenii pe care ii vei alege! :*

| T0T a răspuns:

Prietena ta pare extrem de proastă. Singurul meu sfat e să nu îi mai fii prietenă, cred că ar fi cea mai bună decizie pe care o poți lua acum.