Oamenii nu sunt finte rationale, sal poti intreba asa ceva ma intelegi? cand mergi sa cumperi o haina o cumperi doar asa sasi tina de cald? crezi ca aia cu iphone til cumpara ca au nevoie de toate functiile din el? nu man suntem finte emotionale, femeile sunt atrase de tipi frumosi, inalti ca ele spun opusul asta e altceva, tu vezi sensul rational sa ai iphone doar pentru sunat? dar asa te asociezi cu un grup, de ce sasi iei un bmw cand si o dacie e buna? suntem finte care actionam dupa instinct nu rational, tu cand vezi una frumoasa dezbracata nu ti se scoala inconstient? conteaza si carcaterul dar daca esti urat cum sa til descopere daca nici nu discuta cu tine? eu din cate vad observ fete frumoase cu tipi frumosi ori bogati e na eu in ce realitate traiesc sau tu? traim in realitati diferite?
Pentru o fata nu conteaza atat de mult aspectul atat timp cat e unul decent.
Dar diferenta o face atitudinea, trebuie sa stii cum sa te comporti cu o fata, cum sa o "citesti", cum sa o atragi.
Cat despre poze, nu toti suntem fotogenici, plus ca majoritatea pozelor de pe Facebook sunt editate inainte.
PS:Sunt destule persoane care-si fac peste 10 poze doar sa le iasa una de pus pe Facebook.
Omule, degeaba eşti frumos dacă nu ai atitudine.
Habar nu avem cum eşti, gusturile sunt diferite, frumuseţea e ceva relativ.
Deci...să incepem cu ce preferă fetele! Fetele in general preferă băietii cu un comportament frumos, dar dese ori merg pe calea gresită si aleg sa se idragostească de unul frumos, dar cu un comportament
Fiecare fata are gusturile ei. Unora le plac blonzii altora brunetii... e important "acel ceva" care atrage o fata si personalitatea. Frumusetea e relativa. Frumusetea in ochii fetelor difera in functie de gusturi
Buna iti zic eu ca sunt fata si stiu anumite fete se uita la un baiat pentru bani pentru masina etc. Dar o fata cu capul pe umeri care poți construi cu ea o relație serioasa nu se uita al cati bani ai sau la ce masina ai la ea contează sufletul si felul cum te comporti cu ea! Vorba aia poți fii sărac lipit dar o fata care își dorește un baiat lângă ea care o Iubește si ii e alături nu te va lasa niciodata pentu unul mai bogat ca tine sau unul mai frumos ca tine. Contează comportamentul si sufletul nu masina si banii! Funda?
user449549 întreabă: