Draga mea, face asta pentru ca probabil, vrea sa iti dea o lectie : nu are chef sa stea dupa tine. Si fii indiferenta. Daca pana la urma te va lasa in pace, inseamna ca a fost doar o pierdere de timp. Este benefic sa nu ii arati ca il placi si nici sa ii spui. Fii prietenoasa, da.i semne ca tii la el, in sensul sa il faci sa se deschida in fata ta, sa nu ii tradezi increderea. Dar in cazul in care se enerveaza pentru lucruri minore ca asta, fii indiferenta. Nu trebuie sa iti ceri scuze pentru orice nimic, va incepe sa te considere catelusa lui. Spune scuze numai cand simti ca ai facut ceva gresit. Si cel mai important, lasa.l pe el sa vina la tine. Si nu numai o singura data. Daca renunta usor, inseamna ca nu te merita. Multa bafta!
Ori ti-a raspuns in gluma ori l-a deranjat acea remarca si poate a luat-o in serios. Mi se pare de prost gust sa spui cuiva ca e batran ca se culca devreme, fiecare doarme cand vrea si cand se simte obosit.
Deoarece el era obosit si vroia sa doarma trebuia sa incheie conversatia cat mai repede.
Data viitoare cand se mai intampla lucruri de genul acesta ar trebui sa ii spui: Imi pare rau daca te-am suparat drept urmare data viitoare cand se mai intampla asa ceva spune-i: lasa-ma sa te sarut pe obraz in timp ce concomitent imi dau palme peste fata strigand: Sunt o balerina, sunt o balerina