anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu sunt mai tupeista, ma imprietenesc repede, dar si spun lucrurilor pe nume, spun totul verde-n fata, dar sunt si o perosna foarte sensibila big grin Stiu ca nu ati crede ca o persoana care se baga-n vorba cu oricine este sensibila, dar asta sunt eu big grin o ciudatenie mica. Cea mai buna prietena a mea este mai timida(nici chiar sa stea ghemuita intr-un loc sa ne-ntelegem laughing) ) si totusi suntem cele mai bune prietene. Asa acum sa trecem si la intrebare laughing Stiu ca uneori este bine sa fi mai tupeist si uneori este bine sa nu spui totul verde-n fata ca pe unii ii deranjeaza laughing( pe mai toti) Si nu stiu daca ar trebui sa ma schimb sau este bine cum sunt acum big grin

4 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Daca tu te simti bine in pielea ta, e tot ce conteaza, ce-i ce te irita, gura mica. Nu trebuie sa ii multumesti pe toti.

| LexiEatsYou a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu este nevoie sa te schimbi.Esti independenta si iti exprimi punctul de vedere, nu te ascunzi dupa nimeni si esti in stare sa iti porti singura de grija. Daca oamenilor nu le place firea ta inseamna ca nu le place sa li se zica adevarul asa ca daca tu consideri ca e nevoie sa te schimbi te poti schimba dar si eu sunt exact la fel ca tine si nu ma deranjeaza sa fiu asa. Daca tu esti sigura pe tine si daca pe tine si pe prietena ta cea mai buna nu va deranjeaza atitudinea ta in acest caz ceilalti nu mai conteaza. Sper ca am ajutat. :3

| mariusmc a răspuns:

E posibi sa fie o perioada in etapa ta de adolescenta cand inca tu iti formezi caracteru tu acum treci printr-o schimbare contiunua si nu stii ce sa faci si te revoltezi asupra celor din jur tu le spui celorlalti verde in fata asta doar daca esti innca in faza de adolescent daca nu iti spun sa iti iei oglinda si sa te privesti in oglinda si sa iti dai seama sa vezi cine esti

| IvanAlexandru a răspuns:

Buna, orice nume ai avea happy. Eu cred ca esti perfecta, chiar daca uneori poate fi deranjant sa spui cuiva "verde-n fata"ce crezi.Tu nu ar trebui sa te schimbi pentru alti, daca ei nu te plac ar trebui sa fi putin indiferenta. Spre exemplu eu cu prietena mea, intotdeaua am vrut sa se simta libera, sa nu se schimbe pentru mine, doar pentru ca nu imi place ceva anume, sau din cauza mea sa nu mai poata face ceea ce facea si pana acum etc.Chiar daca ne supara "adevarul" uneori, daca acea persoana te place, te va place pentru ceea ce esti.Este doar punctul meu de vedere, o parere personala. Succes si ramai la fel big grin