Bună ce te face să crezi că nu va mai face aşa? Ce te face să crezi că nu te va mai gasi aiurea pe tine de vină? Sincer, mi se pare o mare tampenie! Un bff este acea persoană care faca toate tampeniile cu tine, te ajuta, accepta să ii spui ceva negativ ( cand i-ai spus că este nervoasă) te intelege, te susține şi niciodată nu te lasă în urmă! Stiu că la 14 ani ai impresia că ea este cea mai bună prietena a ta! Mie una din ce spui tu, mi se pare că este o tipă care nu dă 2 bani pe tine! Nu o prea interesează prietenia voastră, totul trebuie să fie cum vrea ea. Sper să nu am dreptate, dar dacă mai face aşa... să stii că nu se merită! Pentru nimeni nu se merită să te injosesti! Prietenia este cu totul altceva! Da-mi mesaj dacă iti mai face asa.
Nu stiu ce sa spun. Şi eu am fost într-o situatie ca aceasta cu prietena mea cea mai bunā, ş eu tot am lāsat dupā ea. Am încercat şi eu sā o schimb, dar nu ia plācut şi sa îndepārtat de mine.Nu mai vorbeam ca la început.Dar pâna la urmā am întrebat-o dacā mai are rost sā fim prietene daca se comporta asa. Iar ea a ales sā nu mai fim. Pentru ca nu-i placea cā o tot atentionam. Iar acum ma simt mai bine fara ea. Mai bine iti faci alti prieteni cu care sa te intelegi. Poate nu mai vrea sa fiti prieteni, eu ştiu. Întreab-o şi tu vezi care este problema.
Am vorbit cu ea si ne am impacat sa zic asa dar tot nu ma simt bine ea a zis ca e vina mea