Mergi la buletin cu o prietena, prieten in care ai incredere (poate dai de vreo gorila prost dispusa pe acolo glumeam; la ce sunt buni prietenii daca nu la sustinere si moral), imbraca-te cu hainele care iti vin cel mai bine(oamenii sunt frumosi cand au incredere in ei), odihneste-te bine si in plus esti fata, fetele fac minuni cu o trusa de machiaj.Noroc!
E important sa nu pleci dis de dimineata recent trezita cu oboseala in cap pentru ca eu am patit-o si arat de parca am fost in jilava cand imi vede cineva C.I. Te aranjezi bine si gata.
La primul buletin am aratat groaznic, in iulie cand m-am dus sa-l schimb, m-am machiat discret, am fost "draguta" cu doamna de acolo si dansa a fost draguta sa alegem impreuna poza sau sa fac pana mi-a placut.bafta!
Cred ca exagerezi! Tocmai de aceea poza nu va iesii cum vrei tu.pentru ca te duci cu emotii si vei sta pe acel scaun incordata si stresata.
Iti recomand sa te duci relaxata si fara emotii chiar ai putea sa vb cu respectiva care te va fotografia si sa i spui sa ti faca o poza frumoasa.Ce vrei mai mult? Sa nu care cumva sa ti alegi o coafura.exagerata..machiaj excesiv. ok?
Tu iti dai sema cat exercitiu necesita chestia sta, sa nu iasa nici o persoana bine in poza, si tu vrei acum sa dai cu piciorul la munca lor.
Nu prea ai ce face, decat sa ii ceri celui/cele care iti face poza sa ti-o arate si sa iti mai faca un daca nu ai iesit bine.
Buna!
Pai imbracte frumos, aranjazati parul, date cu un luciu de buze(si rimel daca ai voie), ia-ti un accesoriu si gata!
O zi buna!
Si eu m-am gandit la rimel si luciu de buze. Merci mult pentru sfat.
Ar fi o chestie sa dau de unul sau una triplu cat mine si in lungime(am doar 1.53) si in latime , dar sper sa nu se intample asta. de odihnit ma odinhesc deoarece seara adorm pe la 9. La faza cu machiajul ai dreptate doar ca nu am asa multe si nici nu vreau sa ma dau cu fond de ten de acum, sau mie mi se pare cam devreme. Merci mult de ajutor!