Eu cred ca nici el nu stie ce vrea macar.Adica,te intreaba si dupa ce il intrbi si u zice nu.Bineinteles ca poate s-a simtit aiurea sa il intrebi asa, pentru ca pun pariu ca si u ai face la fel daca te-ar intreba pe tine cand sunt si altii de fata. Poate s-a simtit stanjenit si a raspuns fara sa gandeasca negativ.Si in al2lea rand,dupa refuzurile tale si mai ales dupa explicatia data de tine,ca nu esti sigura daca te place,iti dai seama ca atunci cand l-ai intrebat probabil credea ca il iei la baza un pic si ca sa nu pice drept prost, a intrat in joc, a ras si a zis nu.Cred ca daca ai vorbii cu el in particul ai putea clarifica situatia. Poate ca o sa ajungeti impreuna:*:*BAFTAA
Hmm e greu.dar fii calma! se va rezolva: deci vorbeste cu el clar si raspicat intreaba-l deoparte fara colegii tai.intreabal daca el te place.Incearca sa aflii cat mai multe. Daca vezi ca nu merita.adica poate e pur si simplu "prea golanas".mai exista baieti nu-ti fa griji.
Eu cred ca e timid, dar te place. Poate ii e rusine de ceilalti colegi, eu zic sa vorbesti in particular cu el... fata in fata si daca v-a raspunde nu atunici intreaba-l
croissant întreabă: