anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!

Deci nu stiu ce sa fac ca sa am mai multa incredere in mine si sa schimb anumite lucruri.

Deci am 13 ani si sunt scunda, foarte scunda am prieteni care ei cand aveau 1.50 si ceva eu aveam 1.47, nu m-am mai masurat de un an dar tot sunt cea mai scunda din grup. Mai ales ca nici forma corpului nu ma avantajeaza avand "forme", ma enerveaza foarte mult pentru ca eu nu imi doresc asta. Din cauza "formelor" si la picioare par mai grasa si chiar ma enerveaza sa port bustiera pentru ca parca le am si mai mari.

Cred ca am 1.50 si putin si am 54 de kg, mai ales cu "formele" e cam prea mult.

Ma consider si urata, iar cand am si eu intr-o si putina incredere ca arat bine, vad ce dragute sunt unele fete din scoala, din clasa si mai deschid si camera foto si chiar arat oribil. Am un singur coleg nesimtit care imi zice ca sunt urata si grasa (nu prea ii dau importanta pentru ca este unul dintre nesimtitii din clasa). Si sincera sa fiu parca nimic nu ma avantajeaza, pana si zodia mea ma enerveaza. Am vazut ca leii ar trebuie sa se remarce prin parul frumos si des, dar al meu e pur si simplu oribil. Sta foarte umflat si pare tocit dar nu e si e destul de scurt (cam pana la umeri). Folosesc masca de par dar aceea ma ajuta doar pentru a nu mi se incurca parul...

Ofof scuze pentru cat de mult am scris.dar chiar am nevoie sa imi dau seama cum sa rezolv niste lucruri, chiar daca inaltimea nu prea o pot schimba.
Pentru mai multa incredere in mine ce sfaturi aveti? Si ce fel de vestimentatie m-ar avantaja pe mine? mai ales ca am momentat numai hanorace pentru ca nu imi place sa am o bluza sau un hanorac care sa nu imi acopere fundul. crying
plz help sad

1 răspuns:
| Girlwholovesleep a răspuns:

Doamne, ai rabdare, te vei dezvolta cu timpul.Sunt atatea lucruri de care sa te folosesti. Daca nu iti convine corpul tau poti sa mergi la sala, sa urmezi o dieta.Sau poti invata sa iti iubesti corpul.Am buzele prea subtiri.și ce? inceteaza sa iti pese de parerea altora, bazeaza-te pe tine, pe ce stii tu, si te vei descurca in tot.Chiar si prietena mea cea mai buna face misto ca nu am un fund mare*nici ea nu il are*, ca am buzele asa, ca nu stiu ce.Incerc sa imi caut lucrurile care ma avantajeaza pe mine si sa nu imi fac rau singura.Iti doresc succes:*