| Zanisoara a întrebat:

deci prietenele mele sunt psihopate, cel putin asa vreau eu sa le zic.Am fost azi la Auchan sa mergem sa mancam pizza,ca in oras nu era deschis azi,si sa-u apucat sa mearga sa faca cumparaturi,doar un mouse nou au zis,si din asta s-a transformat incat am mers tot magazinul,si ma enerva ca se uitau la chesti si nu cumparau, se uitau la tablete, si ele n-au bani nici pentru un telefon ca lumea.Iar cand a venit timpul de pizza(dupa 3 ore in care am mers de mau durut picioarele)nu am mai mancat pizza ca le apucat saracia pe ele,una a luat-o la pachet sa imparta cu maicasa,eu am venit sa mancam o pizza impreuna ca prietenele, si s-a transformat intr-o zi de shopping, iar eu urasc shoppingul.Acum imi vine sa plang de nervi, le-as zice eu vreo doua dar ma abtin.Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Nonameagain a răspuns:

Dar... te descarci aici.
Pai, intreb eu, cum pot sa-ti fie prietene daca nu aveti aceleasi preocupari, idei, etc si nu va intelegeti?

| Sadop a răspuns:

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Dacă nu s-a întâmplat exact ceea ce ai vrut tu, nu trebuie să turbezi de nervi.
Cu ce te încurcă pe tine că ele se uitau la nişte tablete pe care nu puteau să şi le cumpere? Tu nu te-ai uitat niciodată la nişte lucruri pe care nu ţi le permiteai?
Puteai să le zici şi tu că nu mai vrei să mai stai dacă chiar nu ţi-a convenit şi să pleci, nu să stai şi după să reacţionezi aşa.
Până la urmă ai stat pentru prietenele tale, nu? De ce reacţionezi aşa?
Ce să faci? Să nu mai judeci lumea, iar dacă nu iese ceva exact cum a fost plănuit sau cum ai vrut tu, să nu faci aşa.
Baftă!