Eu sunt tot in a 10-a, la Stiintele naturii. Conteaza si la ce profil esti ca la mine e groaznic, avem multe ore, mi se pare de-a dreptul exagerat, am primit azi orarul si avem luni, marti, miercuri pana la 3, joi, vineri pana la 2. In fine. Atata tot ca eu ma inteleg cu unii profi dar altii sunt de groaza dar am cei mai tari colegi Si la asta se refera de obicei cei care spun ca le e dor de liceu: inca isi permiteau sa faca tampenii si sa nu trateze totul cu seriozitate si decat sa ai o slujba e mai misto la scoala. E naspa cu tot stresul. Pe mine ma dispera ca mi-e somn mereu de exemplu. Crezi ca te-ar ajuta sa mergi la alta scoala? Sau depinde la ce profil esti, poate de asta nu-ti place. Nici mie nu-mi place la stiinte neaparat dar e mai bine ca la filo sau mate-info si oricum stiu ca o sa ma ajute. Si oricum, trebuie sa ai macar o materie care sa-ti placa. Eu urasc fix chimia, fizica si biologia dar asta e tot mai bine si pana la urma liceul trebuie sa-l terminam toti desi nu zic ca nu am planuri de facultate dar intelegi ideea, ca trebuie sa te gandesti la viitor... Daca vrei sa-mi mai oferi detalii sau orice, mie imi place sa ascult oamenii si sa-i aju, deci imi poti trimite mesaj.
ksm1485 întreabă: