| nooope a întrebat:

Hey TPU
Deci, sunt cu un baiat de 1 luna. Eu am 14 ani si el are 15. Mama lui stie ca suntem intr-o relatie si e ok cu asta, dar mama mea nu stie. El este primul meu prieten si nu stiu cum sa-i spun. Mentionez ca mama face mare caz din orice si se enerveaza usor.
Aveti vreo idee cum as putea sa-i spun fara sa-mi interzica sa ma mai vad cu el? :/

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e necesar sa-i spui de acest prieten al tau. Cel putin, sunteti de foarte putin timp impreuna, si nu va fi ultimul baiat cu care vei fi. Iar daca el e alesu, oricum, eventual il va cunoaste candva in viitor.

Momentan bucura-te de relatie si vezi-ti de viata ta, simte-te bine si traieste-ti copilaria. Nu iti face griji pentru lucruri de genul, ca nu te mariti maine.

O zi placuta!

| Anne18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da dar poate ea vrea sa-i spuna mamei ei si poate o sa aiba nevoie de sfaturi si nu are la cine sa apeleze daca nu-i spune.La prieteni nu poti apela pentru ca in ziua de astazi nu mai exista asa ceva.

| nooope explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau neaparat sa-i spun doar ca nu imi permit sa inventez mereu ceva ca sa pot iesi cu el sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru nooope):

Atunci cea mai buna solutie este sa ii spui jumatate din adevar. Adica spune-i ca iti place de un baiat si vezi cum reactioneaza. Nu ii spune ca sunteti impreuna inca. Trebuie sa vada mai intai ca iesiti de cateva ori bune pana sa va cunoasteti mai bine, si poti sa-i spui ca vrei sa iesi cu el, ca te simti bine cu el, si lucruri de genul, inocente, nevinovate happy

Cred ca ar fi cea mai buna solutie. Nu are nici de ce sa-ti scoata ochii, pentru ca e ceva natural si normal. Si vezi ce reactie are.

Sper ca te-am putut ajuta!

5 răspunsuri:
| trista12 a răspuns:

Incearca sa o duci intro discutie despre relatii, inventeaza o poveste despre o colega si prietenul ei, nu stiu. Ai sa vezi ca mama ta o sa fie interesata de subiect si o sa te intrebe ea daca tu ai pe cineva, sau ceva de genul. Atunci poti sa ii spui ca x se poarta foarte frumos cu tine, si ca e mereu in prezenta ta... lucruri de genul. Indiferent cum reactioneaza, o mama intotdeauna vrea binele copilului sau.

| Anne18 a răspuns:

Sa-ti spun povestea mea si apoi o sa decizi daca vrei sa-i spui sau nu. Aveam cam 13, 14 ani si am avut prieten si m-am gandit sa-mi scriu intr-un caiet despre relatia cu el si il tineam ascuns pana cand mama mea l-a gasit si a citit tot.In fine nu asta e important, important este cu a reactionat ma asteptam sa ma certe sa ma pedepseasca ma asteptam la orice, dar nu a fost asa.Mama mea e la fel face caz din orice si a reactionat bine.A venit la mine am povestit frumos fara cearta m-a inteles si mi-a spus sa am grija cu cine umblu si sa am grija de mine.Nu cred ca mama ta iti vrea raul si nu cred ca va face scandal daca tu deschizi o descutie si o intrebi ce ar crede daca ai avea prieten daca ar fi de acord si apoi ii spui ca tu ai prieten.Nicio mama nu-i vrea raul copilului ei. Sper ca te-am ajutat.