| CaDet10000 a întrebat:

deci trec printr-o perioada cu cel mai bun prieten al meu sa incep asa.e o fata x cu care din cum e pe la voi? sem 2 anul trecut ne-am inteles f bine, prietenie de filme, chiar perfecta..ne distram, radeam, eram cei mai buni prietenilaughing) pana cand (x face inot de performanta) a vrut sa se aproprie de un grup de trei fete de la acel club de inot de una din acele fete.s-a aprpiat m-am simtit dat deoparte, ranit si cam atatlaughingstiu nimic grav dar a aparut un fost coleg y, cu care ma inteleg foarte bine si acum numai ca eu ii sunt cel mai bun prieten daplaughing asta e problema un alt coleg z a crezut tot timpul(si crede) ca y ii este cel mai bun prieten cu el vorbeste despre absolut orice cu mine despre fete si sentimente mda ma simt ciudat eu sau z? y mia- zis ca nu ii va spune la zlaughing ca nu vrea sa-l raneasca ce sa zic? serios y? eu sunt acum ranit intr-o vinere in parc cu mai multi, glumind si asa a fost ok era si y si z si y m-a evitat rau m-a evitat acum sunt foarte suparat ma gandesc sa ii cer ca ii zica la z ca de fapt eu ii sunt cel mai bun prieten(chiar daca nu o simt pe deplin din cauza lui z.) pun pariu ca nu vrea eu sau el? ma simt ca dracusad dupa criza prieteniei cu x chiar daca e prima faza cu y sunt terminat, eu sau z? nu de alta dar sa nu ajung iar in pozitia aia de dat la oparte (cu x), cu y.ce fac? vineri ma intalnesc iar cu el, ce ii zic? cum ii explic? ce ii cer? ce fac pe romanaaaa laughing)

1 răspuns:
| doreal a răspuns:

Ok, in primul rand nu mai trebuie sa spui de „bff„ si altele (mi se par lucruri copilaresti) un om nu se poate imparti (conteaza daca y e cel mai bun prieten al tau?) trebuie sa fiti doar prieteni. Dar cu z te intelegi? De ce nu incerci sa il cunosti poate te vei intelege cu el. Puteti fi toti prieteni tu, y, z si x happy. Nu suna mai bine asa. Gasca sa fie mai mare nu triburi si eu am probleme cu o prietena sad, dar neh trecem peste.