Am aterizat din greseala pe aici, dar e amuzant postul tau si copilaresc, asa ca voi spune ceea ce am invatat eu din adolescenta mea de acum 100 de ani: 80 % din viata ne-o pierdem dandu-ne "pe dupa visin"! Dar oare cum o fi, dar daca fac asa oare ce va spune, dar oare prietenii ce parere au. Lucrurile sunt simple - Iti place - GO FOR IT! Lasati prostelile si discutati deschis, numai voi va puteti rezolva problemele, n-o va face nimeni in locul vostru. Jocurile cu zvonuri lansate prin prieteni, cu umblatul cu altii nu fac de obicei decat sa va raneasca si sa adanceasca prapastia ducand in cele din urma la rupturi definitive. Nu sunteti 100% compatibili? Tu esti zbuciumata si el e linistit? Bun venit in lumea reala! Majoritatea cuplurilor sunt asa - nu exista potrivire perfecta. El probabil va ramane linistit. Tu te vei mai maturiza in cativa ani si te vei linisti la randul tau. Trebuie sa invatati sa fiti un cuplu si sa va adaptati unul la altul ca pana la urma despre asta e vorba. Spor!
Eu zic : timpul le va rezolva pe toate. daca e sa fiti impreuna o sa fiti daca nu nu. poate te place poate nu... dar trebuie sa ai un plan b arata-i ca ai trecut peste si ca nu mai iti pasa fi vesela tot timpul (chiar daca in interiorul tau plangi) si nu ii arata ca tu esti afectata arata-i ca ai trecut peste
Eu zic ca daca tu chiar in placi pe el, ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ceea ce simti, vorbeste sincer si deschis cu el, poate inca te place, si poate e doar timid, merita sa incerci sa vorbesti cu el
Pai am vb cu el! Si nu s-a rezolvat nimic. E genul ala de persoana cu care nu poti sa vorbesti chestii sentimentale...
Geo2969686 întreabă: