| dragutzzamikk a întrebat:

Detin un jurnal secret(foarte) si nu stiu unde sa-l ascund! Preitenele mele vin des pe la mine si cred ca ele stiu acum unde se afla! unde sa-l ascund?sad

Răspuns Câştigător
| AlleSss a răspuns:

Heiii!
Uite cateva idei:
- sub pat
-intr-o carte.
-sub perna
-in ghiozdan
Bafta!

9 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai spune-le prietenelor tale sa numai caute peste tot in casa TA! Cine a mai pomenit asa ceva. In alta ordine de idei, ascunde-l la bucatarie in vreun dulap, la baie in masina de spalat, in cosul de rufe...
*-*

| ComatoseWine a răspuns:

Eu stiu foarte bine casa ta si stiu unde sa il pui.Camera ta e stiu ca pe a mea!(ironic). Intr-o vaza mare, pe un dulap foarte mare:d

| DracusorImpielitat a răspuns:

In salteaua patului, dar sub niste cearsafuri, sau chiar in pat pe undeva, ca doar nu o sa se apuce sa il caute prin pat happy

| dragutzzamikk explică (pentru DracusorImpielitat):

Uneori cauta chiar si sub mobila...

| DracusorImpielitat a răspuns (pentru dragutzzamikk):

Dar ce prietene ai tu? ascunde-l in sertarul cu lenjerie intima, sau in fundul dulapului, sau da-i foc.

| Demise a răspuns:

Eu îl am într-un colţ sub pat şi e foarte greu de observat. Nici mama când mai face curat nu îl vede.

| NoNameInAction a răspuns:

Sub pat sau intr-un sertar cu cheita.Cheita o poti tine la gat.

| PrincessSophie a răspuns:

Eu pe-al meu il tin in lada de la pat laughing

| catalinnaelena a răspuns:

Improvizeaza.ti o cutiuta cu lacatel si pune.o pe raft. nu cred ca o sa.ti ceara cheita pentru a deschide cutiuta.
eu, de obicei patesc asa cu ciocolata. nu e chip sa o ascund de sora mea, ei ii place mult de tot ciocolata. in ultimul timp am ascuns-o in dulap, intre haine. sub o bluza ceva, sau intre pantaloni. si vad ca imi merge happy