Nu poti face nimic, probabil bunicul tau avea niste spirite in el.Si in loc sa plece odata cu el au ramas in casa lui ca sa se joace(nu chiar joaca, adica sa sperie lumea, asta e distractie pentru. duhurile satanice, asta mi-a spus profu de religie)... FUNDA? Nu Va Mai Duceti Acolo
Si profu meu de religie mi-a spus ca spiritele exista, dar sunt inofensive.
Exista momente in care persoanele decedate nu stiu sa treaca in lumea cealalta si raman atasate de locurile in care au trait. Nu e nimic. Roaga-te pentru bunicul tau, si cand se intampla ceva din nou, spune Tatal Nostru sau Crezul, si o sa fie bine. Si nu te teme. Nu poate sa iti faca nimic, dar se hraneste cu frica ta si atunci ii dai putere sa ramana in continuare atasat de casa/loc. Asa ca, fara frica, spune o rugaciune si tot repet-o pana crezi tu de cuviinta ca e bine.
Bine,asa am sa fac, multumesc pentru sfat
Pai,e cam complicat. Daca i-as spune asta bunicii, mamei s-au unchiului meu, vor crede ca sunt nebuna. Oricum eu nu locuiesc acolo, acolo stau doar unchiul meu si bunica mea.
Pai..ar trebui sa-ti faci griji si pentru ei ..sincer! Sa vb cu ei, esti din familie, cum sa te creada nebuna?!
Ei nu cred in sprite s-au fantome.Mama mea mereu imi spune ca fantomele nu exista, si sa nu cred in asa ceva.Doar verisoara mea crede in fantome si cred ca m-ar sustine daca ia-si spune.
"Unele lucruri le aflii prea devreme
Si cand iti dai seama ca e prea devreme...E prea Târziu"
Exista
Buna, am avut si eu cateva experiente de genul asta, si nu, eu nu te cred nebuna, stiu cum e sa fii judecat in felul asta, eu le-am spus parintilor, si m-au crezut putin nebuna .Am intrebat proful de religie ce parere are despre toata faza cu fantomele si mi-a zis ca exista, doar ca doar spiritele care nu si-au gasit locul bantuie
Pai se poate ca spiritul bunicului tau sa nu se fi dus acolo sus si poate a ramas aici pe pamant
Eu zic sa chemati preotul
Superior întreabă: