| Siracuzia a întrebat:

Dupa ce aprind calculatorul si trec vreo 15-20 de minute, calculatorul meu incepe sa functioneze greu.Se incarca greu, apare imaginea pe ecran greu...acu doua-trei zile nu era asa.Nu stiti ce are sau ce pot face? Ma descurc greu cu el asa si trebuie sa astept vreo doua trei minute sa se incarce o pagina.

Răspuns Câştigător
| Cidul a răspuns:

Da,pc-ul are un virus. E posibil sa fi descarcat sau instalat si vreun joc sau alta aplicatie care sa forteze la maxim placa video,memoria sau procesorul,dar cel mai probabil e virus. Pune-ti un antivirus bun,gen Avast,Nod sau Avira si fa o scanare completa a calculatorului. Exact la fel am patit si eu. Luam mereu teapa cu antivirusii. A trebuit sa reinstalez windows-ul.
Ar fi si asta o solutie, pentru ca in mod normal trebuie reinstalat la cateva luni, dar poate scapi si fara asta deocamdata.
Sau daca iti merge greu doar net-ul cauta la windows up-date si instaleaza Framework network.
Succes!

1 răspuns:
| Gupy01 a răspuns:

Problema este ca virusurile de acest gen sunt cele mai nasoale. Nasoale, ma refer ca pot sa iti strice pc-ul, dar te rog sa verifici temperatura calculatorului si in special.

Temperatura Placii de Baza, Procesorului si Hard-ului.
- Poti reinstala windowsul linistit(a) big grin