| Victorita15 a întrebat:

Hey TPU...)* Dupa cum stiti, miine este ziua profesorului. Mama mea este profesoara si as vrea sa o felicit cumva. Nu am bani de un cadou, asa ca am decis sa-i confectionez o felicitare. Ajutati-ma va rog. Cine stie tutoriale sau site-uri unde pot gasi tutoriale pentru a face o felicitare interesanta si neobisnuita, dar totodata simpla. VA ROG FOARTE MULT! Ajutati-ma sa confectionez o felicitare, care nu necesita mult efort, dar e originala. Sa nu fie greu de facut, pentru ca nu ma prea pricep. DAU FUNDA SI VOI RASPUNDE LA INTREBARI! vA ROG FOARTE MULT! E URGENT!

10 răspunsuri:
| kobra12 a răspuns:

Un pistol

| Vladuthz a răspuns:

Sa mor daca stiam ca maine este ziua profesorului laughing Nici nu stiam de existenta unei asemenea zile.

| Victorita15 explică (pentru Vladuthz):

Trebuia sa stii! SI tu ai invatat la scoala, tantalaule!

| Vladuthz a răspuns (pentru Victorita15):

Inca invat si in nici un an nu am auzit de asa ceva laughing si sunt convins ca daca-mi intreb prietenii nici ei n-au auzit, poate e o traditie doar la voi in scoala.

| Victorita15 explică (pentru Vladuthz):

In toata tara, ma'!

| Vladuthz a răspuns (pentru Victorita15):

La mine la ambele scoli la care am fost nu a fost o asemenea zi....deci....nu chiar in toata tarabig grin

| atraiptatipovestiviata a răspuns:

Sincer, ii poti face o simpla felicitare din carton, hartie colorata, cum stii tu mai bine si cum ti-o imaginezi tu. Cat despre ce sa ii scrii...eu zic ca mai bine ii scrii ce simti tu, cu cuvintele tale. Printii se bucura indiferent de cum formuleaza copiii lor o felicitare, atunci cand le spun ca ii iubesc.

| Victorita15 explică (pentru atraiptatipovestiviata):

Mersi mult!

| atraiptatipovestiviata a răspuns (pentru Victorita15):

Cu placere! Sper ca ti-am fost de ajutor. Trebuie sarbatoriti din cand in cand si profesorii, daca nu ar fi existat unii dintre noi am fi fost paraziti ai societatii. ( sunt si acum unii, dar... nu poti baga in cap cu farasul carte)

| Victorita15 explică (pentru atraiptatipovestiviata):

Sunt de acord!